Gerber Center-Drive multitool

€ 149,95
Inclusief belasting

De nieuwe Gerber Center-Drive multitool in ontworpen om elke klus aan te kunnen! Deze multitool biedt uitstekende prestaties zonder compromis. Dat komt door het revolutionaire design. Elk uitklapbaar item vergrendelt in geopende stand. Dit voorkomt ongewenst inklappen en werkt zeer prettig. De Gerber Center Drive is een full size multitool met volwaardige gereedschappen.

De Gerber Center-Drive is de eerste multitool met een volwaardige schroevendraaier op de middenas en een standaard bit. De magnetische bit is vervangbaar en wordt geleverd met een kruiskop- en platte bit. Één bit bewaar je op de schroevendraaier en de andere in de bithouder. Maar je kunt de bit ook verwisselen voor een die je al hebt. Alle standaard maten passen, zonder verlengstuk! Ongewenst inklappen van de schroevendraaier wordt voorkomen door de linerlock vergrendeling. Omdat de pal achter het scharnierende deel van de schroevendraaier valt, kan de schroevendraaier niet meer terug naar gesloten positie scharnieren. Dit kan pas wanneer de pal door de gebruiker uit de weg van het scharnierende deel wordt geduwd.

De Gerber Center-Drive wordt geleverd met een nylon schede met riemlussen. De schede kan verticaal aan de riem worden gedragen voor een snelle en eenvoudige toegang tot je multitool. Daarnaast biedt een voorvak in de schede ruimte voor een pen of ander item naar keuze.

30-001193N
Aantal

 

Betaal veilig online via uw eigen bank met Ideal

 

Onze gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

goede multitool

Als je snel je multitool nodig hebt om met de tang een spoedreparatie uit te voeren is deze Gerber zeker een aanrader!<br /> Je kunt deze tang namelijk met één hand heel snel tevoorschijn toveren waarbij een veertje zorgt ervoor dat de tang open blijft staan waardoor je direct de tang kunt plaatsen en inknijpen om de klus te klaren. De tang houd fijn vast waardoor je voldoende kracht kunt zetten. <br /> Een ander 'geheim wapen' van deze multitool is de uitvouwbare verlengde bithouder om gemakkelijk en met zekerheid iedere schroef los- of vast te kunnen draaien. Standaard worden een platte en kruiskop meegeleverd maar je kunt zelf bepalen welke je erin wilt hebben of in het voorvakje van het tasje extra mee wilt nemen.<br /> Verder zijn de twee mesjes ook handig: het normale mes is één handig direct te openen en het tweede gekartelde mes zit in de tang. Beide vergrendelen net als de andere ingebouwde tools.<br /> <br /> Dus als je een multitool zoekt waarbij de tang en schroevendraaier het belangrijkste zijn, is dit dé eerste keus.

Was deze review nuttig? ja Nee