Fenix TK20R Oplaadbare Tactische Zaklamp

€ 99,95
Inclusief belasting

De Fenix TK20R combineert de onverwoestbaarheid van een tactische lamp met het gemak van een oplaadbare lamp. Doordat je de meegeleverde accu kunt opladen in de lamp is de TK20R altijd klaar voor actie! De sterke led en de diepe reflector produceren samen een krachtige lichtbundel met een bereik van 310 meter. De achterschakelaar en zijschakelaar geven volledige controle over de vier lichtstanden en stroboscoop.

Zijn kracht put hij uit de meegeleverde 18650-accu van 2900mAh, al werkt hij ook op andere 18650-accu’s of op CR123A-batterijen. Erg praktisch aan de Fenix TK20R is de oplaadbaarheid. De meegeleverde 18650-accu (of een andere 18650-accu naar keuze) kan gewoon in de lamp worden opgeladen. Hierdoor hoef je hem dus niet uit elkaar te schroeven om een accu te verwisselen. Naast de tactische schakelaar aan de achterkant van de lamp zit een rubberen klepje. Wanneer je deze los haalt vind je hierachter een micro-USB-aansluiting. Precies dezelfde aansluiting die je ook op veel mobiele telefoons tegenkomt. Met de meegeleverde USB-kabel laad je de Fenix TK20R aan iedere USB-poort op. De laadindicator rond de zijschakelaar laat je op tijd weten wanneer het nodig is hem op te laden. Daarnaast geeft deze tijdens het laden weer wat de status is.

De micro-USB-aansluiting is bij de TK20R nog beter doordacht dan bij zijn voorgangers. Zo maakt de aansluiting geen integraal onderdeel van de interne elektronica uit. Hierdoor is de micro-USB-aansluiting waterdicht, zelfs wanneer het rubberen kapje niet goed op zijn plaats zit. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het aanbeveling verdient de aansluiting toch zo droog en schoon mogelijk te houden.

SKU: FETK20R
Aantal

 

Betaal veilig online via uw eigen bank met Ideal

 

Onze gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

De TK20R is dMOLLE-compatible ja

Werkt op 2x CR123A-batterij, 2x 16340-accu, 1x 18650-accu

Geschikte batterijen CR123A, 16340, 18650

Batterij-indicator ja

Bakenstand nee

Afwerking behuizing type-III hard geanodiseerd

Focusseerbaar nee

LED Cree XP-L HI V3

Lichtkleur wit

Extra lichtstanden stroboscoop

Lamp-type LED

Type zaklamp

Oplaadbaar ja, meegeleverde USB-kabel

SOS-modus nee

Stroboscoopstand ja

Schakelaartype drukknop zijkant, tactische schakelaar

Waterdicht ja, IPX-8 norm

Aantal LEDs 1

Leveringsomvang

Geleverd met lader, polskoord, reserve O-ring, pocketclip, foedraal

Meegeleverde batterijen 1x 18650-accu

Afmetingen & gewicht

Gewicht 140 gram

Lengte 15.2 cm

Hoogte 15.2 cm

Breedte 3.4 cm

Dikte (body) 2.5 cm

Dikte (kop) 3.4 cm

Prestaties

Bundel bereik 310 meter

Aantal lichtstanden 4

Maximale lichtsterkte 1000 lumen

Minimale lichtsterkte 10 lumen

Bereik bundel volgens onze norm 125 meter

Waterdicht tot 2 meter

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

 • Fenix Verkeers Kegel...
  Snel bekijken

  De rode verkeersconussen bieden extra zichtbaarheid in het donker. De conussen zijn gemaakt van duurzaam Bayer-kunststof en zijn bestand tegen langdurig gebruik en vallen.

  Deze conussen zijn geschikt voor lampen met een lampkop van 34 mm.

 • ESP LHU-54-37 tactische...
  Snel bekijken

  De ESP LHU-54-37 is een tactisch zaklampholster met riemclip. Het holster is ideaal voor het veilig opbergen en het snel kunnen pakken van je zaklamp. De zaklamp blijft door het handige systeem stevig vastzitten. Ook het pakken van de zakken gaat heel gemakkelijk. Geen gerotzooi met twee handen, maar heel soepeltjes met één hand. Omdat de zaklamp zijwaarts uit het holster wordt getrokken heeft het niet de neiging naar je lichaam toe te kantelen. Hierdoor kun je het holster prima gebruiken in combinatie met een vest.

  De LHU-54 maakt gebruik van een UBC-05 riemclip. De werking van deze clip is eenvoudig: je haalt je koppel/riem door de clip en schroeft, indien nodig, de slider wat op zodat de clip stevig vastzit. Deze clip is gemaakt voor riemen van 32 tot 50 mm breed (mogelijk zelfs 60 mm na het verwijderen van de slider). De houder schuif je vervolgens in de clip. Handige feature is dat de houder 360° draaibaar is, met 16 mogelijke vaste posities. Je kunt de lamp dus ook horizontaal dragen.

  Geschikt voor lampen met een lampkop van 28 mm tot 36 mm en een bodydiameter van 22 mm tot 25 mm.