• Aanbieding!

Tacvent Body Armor Ventilation

€ 41,95
Inclusief belasting

Maak kennis met de door de politie (V.S) uitgevonden en in de VS gemaakte TacVent. TacVent is het eerste en enige passieve ventilatie systeem dat zorgt voor een onbelemmerde ventilatie en de afvoer van hitte door ruimte te creëren onder je vest. 

Testen hebben aangetoond dat TacVent de oppervlaktetemperatuur van het lichaam met minstens 9 graden Celsius verlaagt! Het unieke en gepatenteerde ontwerp bestaat uit een gegolfd en geperforeerd paneel van extreem zacht en zeer flexibel, hypo allergeen thermoplastisch elastomeer van superieure technische kwaliteit.

Een groot pluspunt is dat het door zijn ontwerp en materiaal kan fungeren als een kussen, waardoor stomp krachttrauma (back face trauma) tot een minimum wordt beperkt. Met behulp van klittenband wordt het gemakkelijk vastgezet en verwijderd van alle soorten veiligheidsvesten, zowel hard plate als soft armor. Het "haakgedeelte" zit gestikt aan de TacVent en het "lusgedeelte" kan met zeer sterk klevende plakkers worden bevestigd aan elk soort materiaal. 

De TacVent wordt al door diverse tevreden gebruikers in zowel nationale als internationale politiekorpsen gebruikt! Het is de enige oplossing voor body armor ventilatie.

Let op: de TacVent wordt per stuk verkocht. Indien je 2 platen wilt dien je er dus 2 te bestellen.

Tacvent
Aantal

 

Betaal veilig online via uw eigen bank met Ideal

 

Onze gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

U.S. patent no. 9,772,66
Materiaal: lichtgewicht, flexibel, hypo allergeen, thermoplastisch elastomeer
Gewicht: 260 gram 

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Geverifieerde aankoop

Goed!!!

Gister gekocht. vandaag in gebruik genomen. Het is koud (door het weer). Ik zit nu al 2 uur op kantoor met mijn vest om. Ik draag normaal nooit een vest op kantoor omdat ik het juist snel warm krijg. <br /> <br /> maar tot nu toe geen last. <br /> <br /> belangrijkste vond ik en was een beetje bang daar voor. het draagcomfort maar het zit goed je voelt het niet eens dat het er zit.

Was deze review nuttig? ja Nee