Oleas Modular Bandage 4" (10 cm breed, plat verpakt)

€ 9,50
Inclusief belasting

Ontworpen met directe input van enkele van de meest ervaren combat medics ter wereld, is geen detail weggelaten. Van de zelfklevende 'remmen' op het elastische verband die onbedoeld uitrollen voorkomen, tot het zigzagverpakte gaas. Geen enkel ander verband biedt zoveel veelzijdigheid in zo'n klein pakket. Bedek kleine wonden, breng echt effectieve drukverbanden aan, breng occlusieve verbanden aan en je hebt de mogelijkheid om ernstige wonden met één verband te verpakken.

Het tactisch Olaes® modulair verband maakt deel uit van de nieuwste generatie traumabanden en is geschikt voor alle niveaus van zorgverleners. Vol met functies zoals 3 meter gaas, een verwijderbaar occlusief plastic vel achter het verbandkussen en een plastic cup voor extra druk of die ook kan fungeren als een oogbeker. Je kunt zelf bepalen wat je gebruikt of wat niet. Velcro® 'Control'-strips voorkomen dat de elastische rol per ongeluk ontrafelt en beveiligt het verband tijdens het aanbrengen.

Effectief
Tijdens situaties met veel stress, blijft alleen de grove motoriek over. Dit maakt eenvoudige taken zoals verband aanleggen moeilijker en tijdrovend. Door een verband te maken waarbij de toepassing alleen grove motorische vaardigheden omvat biedt de Olaes® Modular Bandage een effectievere oplossing in verbandopties. Het elastiek vereist eenvoudig omwikkelen, waarbij het elastiek plat blijft in plaats van in een koord veranderd. Controle van de elastische rol wordt gehandhaafd door de 'Control Strips' als het elastiek valt. U hoeft niet langer een pakket gaas en een apart verband te openen of te dragen, want beide zijn inbegrepen.

Unieke druk cup
De unieke drukcup genereert echte gerichte druk bovenop de wond waar het nodig is, geen omtreksdruk. Door deze gerichte druk te genereren, helpt het de beschadigde vaten af ​​te sluiten waar het nodig is. Het vermindert ook de hoeveelheid handmatige druk die moet worden toegepast, waardoor de zorgverlener in staat is andere verwondingen of slachtoffers te behandelen. De drukbeker kan ook worden verwijderd en worden gebruikt als oogbeker voor de behandeling van oogletsels zoals aanbevolen in de nieuwe TCCC-richtlijnen.

NSN # 6510-01-631-7893

TM-OALFP-4
Aantal

 

Betaal veilig online via uw eigen bank met Ideal

 

Onze gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

 • H&H compressed gauze
  Snel bekijken

  H & H Medical brengt de populaire blauw gelabelde versie van H & H gecomprimeerd gaas terug voor burgers en internationale klanten. Gemaakt van hetzelfde hoogwaardige katoen als het wereldberoemde H & H PriMed gecomprimeerd gaas. Het blauw gelabelde civiele gaas is ontworpen voor maximale absorptie en stabiliteit. Vacuümverpakt en klein voor gemakkelijke opslag, het gaas breidt uit om grote wondgebieden te behandelen. Het product wordt geleverd met een 4,5 "x 4,1 meter (uitgerekt) rol van kreukelstofdoek USP Type VII-conform gaas, steriel en klaar voor gebruik.

  Het is de perfecte aanvulling op compressieverband om ernstig bloedverlies te stoppen en levens te redden.

 • SAM XT tourniquet oranje
  Snel bekijken

  SAM XT is ontwikkeld voor een snelle toepassing en heeft minder draaibewegingen nodig in vergelijking met traditionele tourniquets, waardoor het product eenvoudiger en intuïtief kan worden gebruikt. 

  Voldoet aan MIL-STD 810G voor duurzaamheid.

  SAM XT maakt gebruikt van de methode: Click - Twist - Secure. Tijdens het aantrekken klikt de tourniquet vast zodra de juiste spanning is bereikt. Dit resulteert in een kleinere foutmarge bij het "te los" aanbrengen van een tourniquet.

  SAM XT is een aanbevolen tourniquet van het Committee on Tactical Combat Casualty Care (CoTCCC).