The Happy Wanderer

Posted By: Willem Ruiter In: Root On: Hit: 500

Orangearmour is onderdeel van The Happy Wanderer. Daar waar The Happy Wanderer zich richt op opleidingen zijn wij gespecialiseerd in de producten die daarbij horen.

Orangearmour is onderdeel van The Happy Wanderer. Daar waar The Happy Wanderer zich richt op opleidingen zijn wij gespecialiseerd in de producten die daarbij horen. Omdat we nauw samenwerken met politie en diverse defensie onderdelen zijn wij altijd op de hoogte welke producten deze professionals nodig hebben!

The Happy Wanderer is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben uw veiligheid en training hoog in het vaandel staan. Wij leveren alleen het beste wat er op dit moment te krijgen is op dit gebied. Veel van onze klanten voelen zich niet zo veilig als dat ze zouden willen in deze snel veranderende wereld. Onze omgeving wordt steeds vijandiger en de bedreigingen veranderen in steeds sneller tempo.

En daarom helpen wij graag met het oplossen van problemen en uitdagingen die onze klanten tegenkomen. The Happy Wanderer levert alles, van advies tot training tot uitrusting.

Onze kennis is groot, onze operationele ervaring van hoog niveau en we zijn toegewijd aan onze doelstelling.