TacVent body armor ventilation

Posted By: Dennis Krugers In: Root On: Hit: 521

Wij zijn trots dat TacVent Orangearmour heeft gekozen tot officiele leverancier van het  TacVent body armor ventilation system.

TacVent is het eerste en enige passieve ventilatie systeem dat zorgt voor een onbelemmerde ventilatie en de afvoer van hitte door ruimte te creëren onder je vest. 

Testen hebben aangetoond dat TacVent de oppervlaktetemperatuur van het lichaam met minstens 9 graden Celsius verlaagt! Het unieke en gepatenteerde ontwerp bestaat uit een gegolfd en geperforeerd paneel van extreem zacht en zeer flexibel, hypo allergeen thermoplastisch elastomeer van superieure technische kwaliteit.

Een groot pluspunt is dat het door zijn ontwerp en materiaal kan fungeren als een kussen, waardoor stomp krachttrauma (back face trauma) tot een minimum wordt beperkt. Met behulp van klittenband wordt het gemakkelijk vastgezet en verwijderd van alle soorten veiligheidsvesten, zowel hard plate als soft armor. Het "haakgedeelte" zit gestikt aan de TacVent en het "lusgedeelte" kan met zeer sterk klevende plakkers worden bevestigd aan elk soort materiaal.