Lijst van producten op merk carinthia

 • Carinthia HIG 3.0

  € 299,00

  De HIG 3.0-serie is gemaakt met bijzondere aandacht voor een optimale snit, robuustheid en gedetailleerde oplossingen. De Cordura-versterking op schouders en ellebogen zorgt voor de nodige robuustheid (rugzak) en een lange levensduur van deze multifunctionele jas. De waterafstotende buitenstof en de in 3 richtingen verstelbare capuchon die in de kraag wordt opgeborgen, maakt de jas bestendig tegen alle weersomstandigheden.

  In 3 richtingen verstelbare capuchon, op te bergen in de kraag

  Ventilatie openingen & handige toegang openingen

  Waterbestendige 2 weg-rits met windflap en kinbescherming

  2 grote zakken met rist voorzien van thermo fleece

  1 Napoleon-Inner pocket

  2 boven arm zakken met velcro voor eventuele patches

  1 kleine zak op de linker onderarm

  Verstelbaar elastisch koord in de zoom

  Inclusief compressie tas

 • Carinthia ISG 2.0 Jacket Lady

  € 259,00

  De ISG 2.0 LADY JACKET is een modern, getailleerd damesjack. In vergelijking met het normale ISG-jack wordt hier een speciale, vormgerichte damesuitsnijding gebruikt. Dankzij het drielaagse GORE® Softshell-materiaal is het windafstotend, ademend en waterafstotend. Lichte regen is geen probleem. De beproefde G-LOFT®-isolatie aan de achterkant regelt de temperatuur en de luchtvochtigheid en zorgt zo voor een comfortabele pasvorm.

 • Carinthia LIG 3.0

  € 149,00

  De nieuwe LIG 3.0-serie is het resultaat van een voortdurende verdere ontwikkeling op het gebied van isolatie, functionaliteit en ontwerp. De verbeterde snit verhoogt het draagcomfort en de bewegingsvrijheid. Het waterafstotende buitenmateriaal en de wijd instelbare kraag (thermische fleece voering) zorgen voor de juiste weersbestendigheid. Het lage gewicht in combinatie met de kleine verpakkingsgrootte maakt de nieuwe LIG 3.0 Jacket een constante metgezel en biedt optimale bescherming.

 • Carinthia MIG 3.0

  € 299,00

  De nieuwe MIG 3.0 JACKET is het resultaat van een coöperatieve ontwikkeling met verschillende speciale eenheden op het gebied van isolatie, functionaliteit en ontwerp. Bijzondere aandacht is besteed aan het comfort om optimale prestaties in het veld te bereiken. De Cordura-versterking op schouders en ellebogen zorgt voor de nodige stevigheid (rugzak) en levensduur van dit multifunctionele jack. De waterafstotende buitenstof en de gevoerde, in 2 richtingen verstelbare capuchon maken de jas onafhankelijk van weersinvloeden. De jas is ook gereviseerd in het gebied van de manchetten (klittenbandsluiting en polswarmers).

  Voorzien van G-Loft en bestand tegen -15 °C !

 • Carinthia Softshell Special Forces

  € 264,00

  Softshell jack (gebruikt door KSK Special Forces). Hoog draagcomfort en bewegingsvrijheid. Winddicht en waterafstotend.

  Een ander product van onze afdeling speciale eenheden.

  Als het weer erg koud is, worden krachtige koudebeschermingsjacks (bijv. HIG 3.0) gebruikt. Het nadeel is de beperkte bewegingsvrijheid. Tijdens de ontwikkeling van de Softshell-jas werd er op gelet dat de weersbestendigheid bij gematigde temperaturen werd bereikt, terwijl tegelijkertijd de juiste bewegingsvrijheid werd gegarandeerd. 

 • G-Loft Ultra Jacket Carinthia

  € 169,99

  De ULTRA-reeks past zich aan op de juiste manier aan de lichaamsvorm door het gebruikte rekmateriaal. Daarom wordt een constante warmteafgifte bereikt en worden koudebruggen vermeden. Een ander onderscheidend kenmerk van de ULTRA-serie is het lage gewicht. Door super lichtgewicht en zeer ademende stoffen voelen de producten aan als een onzichtbare tweede huid.

  Licht, warm en goed afgestemd, dat zijn de kenmerken van onze G-LOFT ULTRA JAS. Perfect op maat gemaakt, kan het worden gebruikt als tweede laag tussen functioneel ondergoed en hardshell kleding. De G-LOFT® Si-vulling scoort met een kleine verpakkingsgrootte en een ongevoeligheid voor vocht.

 • G-Loft Ultra Shirt Carinthia

  € 118,95

  Het nieuwe G-LOFT® ULTRA SHIRT is een flexibele basis en / of tweede laag, die als een tweede huid fungeert en uitwisselbaar is. De combinatie van G-LOFT®-materialen en Techno-Strech biedt een breed scala aan toepassingen in de koude seizoenen. De gebruikte materialen worden gekenmerkt door de verhoogde dampdoorlatendheid – bekend van de bestaande Ultra-serie. Vooral aan de achterkant, waar een geconcentreerde verwijdering van vocht moet worden verzekerd, verhoogt het Techno-Stretch-vlies deze functie ook.

 • ISG 2.0 Jacket G-Loft

  € 259,00

  De ISG 2.0 jas is voortgekomen uit het gebied van de special forces uit het leger. De jas combineert een softshell buitenlaag met G-LOFT isolatie om een echte “hybride” jas te maken welke je overal in kan zetten. De geweldige isolatie en warmte opslag van het G-LOFT en de waterafstotende, winddichte en ademende capaciteiten van het 3-laagse softshell geven dit jack zijn onderscheidende karakter.