Lijst van producten op merk berghaus

 • Berghaus Gemini Hybrid Jacket

  € 149,00

  Geïsoleerd, waar je het nodig hebt en slank, waar niet, deze hyper ademende hybride helpt het gelaagdheidssysteem opnieuw te definiëren. Perfect voor de hele dag comfort en prestaties in de bergen. Maximale warmteopslag is verpakt in deze super zachte middenlaaghybride. Het maakt gebruik van een geweldige combinatie van Hydroloft®-isolatie en gladde stretchfleece om uw kernlichaamsgebieden te isoleren. Met behulp van MtnHaus ™ Innovation Team Body Mapping-technologie wordt hitte vakkundig geplaatst waar u het het meest nodig hebt, dus u blijft warm als de temperaturen dalen zonder extra gewicht toe te voegen of het ademend vermogen te beperken.

  Gewicht (ongeveer): 340 g (maat M)

 • Berghaus Ghlas Softshell Jack

  € 129,95

  Ga gerust lekker naar buiten in de Ghlas Softshell van Berghaus, want je kunt vertrouwen op de allround prestaties van dit materiaal, wat je bescherming biedt tegen de wind op koude dagen.

  In deze midweight softshell is stretch materiaal onder de armen en aan de zijkanten verwerkt, wat extra comfort en bewegingsvrijheid genereert. Softshells zitten heel comfortabel en zijn waterafstotend, zodat je de Ghlas softshell prima ook als jas kunt dragen – mocht je onverwachts door een buitje overvallen worden blijf je toch nog droog.

 • Berghaus MMPS Crusader FA

  € 330,00

  Crusader FA staat voor Front Acces. Dit type is onderdeel van de MMPS familie en deelt dezelfde modules en heeft dezelfde flexibele inrichting. De toegang aan de voorzijde zorgt ervoor dat de drager snel uitrusting uit de rugzak kan pakken zonder de daarboven liggende uitrusting eruit te hoeven halen.

  Verder is de Crusader FA hetzelfde uitgevoerd als de Crusader III. 

  De Crusader is het vlaggenschip van de Multi Mission Pack System van Berghaus en al jarenlang de favoriet bij Defensie in zowel Nederland als andere NAVO landen.

  Inhoud: 110L (90+20)

 • Berghaus MMPS Crusader III

  € 299,00

  De Crusader 90+20 is de grootste uitvoering in ons MMPS (Multi Mission Pack System). De rugtas is als modulair systeem ontworpen. De Crusader zijtassen passen ook op de Centurio 45 en Centurio 30 wat een flexibel oplevert welke geschikt is voor verschillende missies of benodigdheden.

  De Crusader in de tas van het Korps Mariniers. Het doet al jaren trouwe dienst wat genoeg zegt over de betrouwbaarheid en kwaliteit van dit product!

  Inhoud: 110 liter (90L + 20L)