Outdoor & Sports

 • Altitude Frame

  € 159,00

  De gepolariseerde lens biedt de gebruiker een beter zicht en zorgt ervoor dat de ogen comfortabeler en goed uitgerust aanvoelen. Bij de meeste gebruikers zullen gepolariseerde lenzen enorm helpen bij het verbeteren van de helderheid en kwaliteit van hun gezichtsvermogen overdag. Gepolariseerde Wiley X-lenzen verminderen verblinding en het speciale materiaal en filter maakt het gemakkelijker om in het water te kijken en maakt het daarom ook ideaal voor watersporten.

  De Wiley X Filter 8 ™ gepolariseerde platinaflits (groene) lenzen in polycarbonaat bieden de meerlaagse Z-Oxide-spiegel boven een rookgroene lens die voor maximale verduistering zorgt zonder vervormde kleuren. Geweldig voor algemeen gebruik overdag. De WX-gepolariseerde lenzen bieden 100% UV-bescherming en zijn bekleed met een hydrofobe en anti-reflecterende coating die wordt beschermd door de T-Shell ™ krasbestendige lagen.

 • WAVE Polarized Blue Mirror Gloss Black Frame

  € 159,00

  De gepolariseerde lens biedt de gebruiker een beter zicht en zorgt ervoor dat de ogen comfortabeler en goed uitgerust aanvoelen. Bij de meeste gebruikers zullen gepolariseerde lenzen enorm helpen bij het verbeteren van de helderheid en kwaliteit van hun gezichtsvermogen overdag.

  Gepolariseerde Wiley X-lenzen verminderen verblinding en het speciale materiaal en filter maakt het gemakkelijker om in het water te kijken en maakt het daarom ook ideaal voor watersporten. De Wiley X Filter 8 ™ Polarized Blue Mirror (groen) polycarbonaat lenzen biedt de multi-coat, groene lenzen. Absorbeer reflecties over het spiegeloppervlak, verblinding verminderen. De WX-gepolariseerde lenzen bieden 100% UV-bescherming en zijn gecoat met een hydrofobe en anti-reflecterende coating die wordt beschermd door de T-Shell ™ krasbestendige laag.

  Frame

  Ons technisch geavanceerde klimaatbeheersingsframe met de verwijderbare schuimpakking (Facial CavityTM-afdichting) in een traditioneel glanzend zwart frame met geïnjecteerde rubberen poten voor een comfortabele en stevige pasvorm. De WX Wave is een flexibele en moderne bril met coole functies en klaar voor alle omstandigheden.