Medical backpacks

 • Medic Assault Pack MK II Tasmanian Tiger

  € 160,00

  Platte Medic-rugzak met slim ingericht, overzichtelijk interieur. Het MOLLE-systeem aan de voor- en zijkanten is lasergesneden. De lichtgewicht gevoerde schouderbanden kunnen worden verwijderd en bewaard in een klittenbandzak op de rug, en de rugzak wordt geleverd met een riem zodat deze kan worden aangepast aan een paneeldrager of vest. Opbergbare handgrepen voor snel transport in geval van nood. Een absolute topper in ons assortiment!

  (rugtas wordt zonder inhoud geleverd)

 • Small Medic Pack MKII

  € 80,00

  Heuptas voor medische uitrusting met een volume van 3 liter en LP MOLLE. Ook te gebruiken als schoudertas. De schouderriem is bij de levering inbegrepen.

 • TT First Responder MK III

  € 450,00

  Grote, royaal ingerichte EHBO-rugzak. De zijzakken zijn afneembaar, terwijl het gevoerde binnencompartiment verstelbare compartimenten heeft. De rugzak heeft ook een afneembaar paneel met afneembare, gelabelde doorzichtige zakken, MOLLE-systeem en elastische lussen.

 • Scissor Pouch Tasmanian Tiger

  € 9,00

  Pouch voor medic schaar. Bevestiging met Molle.

 • TT Head Rest IFAK

  € 35,00

  EHBO-kit met snel toegangssysteem. Voor bevestiging aan de achterkant van de hoofdsteun van de bestuurdersstoel of op de passagiersstoel. Het paneel met individueel verstelbare lussen kan worden verwijderd door de hendel van rechts of links te trekken. Onderdeel van de TacVec-serie.

 • 3-way IFAK tactische beentas

  € 95,95

  Maak kennis met de nieuwste versie IFAK 3-way tactische beentas. Dit is de meest complete en veelzijdige IFAK die op de markt verkrijgbaar is. Wat deze IFAK uniek in zijn soort maakt is dat hij beschikt over een rip-away systeem. De tas is dus eenvoudig van het been te halen en te gebruiken!

  De tas is samen met feedback van professionele eindgebruikers ontwikkeld (o.a. Belgische special forces). De IFAK kan op 3 verschillende manieren worden bevestigd/ gedragen:

  • MOLLE (tactisch vest, MOLLE-platform)
  • Koppel/ riem
  • Drop leg pouch (bevestiging & beenband inbegrepen)

  Enkele voordelen:

  - Rip-Away-systeem met velcro en veiligheidsgesp. Dus makkelijk af te nemen om alle spullen dichtbij te hebben.

  - Laser cut molle.

  - Geen extra beenplaat nodig om de IFAK op het been te dragen.

  - Roterende gesp voor draagcomfort.

  - In de hoogte verstelbare beenriem.

  - Binnenzijde is voorzien van elastieken en diverse vakken.

 • Stop de Bloeding multi set

  € 924,95

  De Stop de Bloeding Multi-set, ook bekend als ‘Bleeding Control’ kit, is een draagtas met 8x Stop de Bloeding-set Plus. Elke set is met klittenband aan een achterwand bevestigd en kan zodoende worden verspreid onder meerdere slachtoffers. De draagtas is ook nog voorzien van een extra opbergvak met daarin een evacuatiestretcher.

  De Stop de Bloeding Multi-set is beschreven in het Telegraaf artikel en is geleverd aan Schiphol.

  De Stop de Bloeding-set Plus is een tasje met extra hulpmiddelen om bloedingen snel en effectief te stoppen.

  De Stop de Bloeding Multi-set bestaat uit:
  - Schouder/ handtas met 8x Stop de Bloeding-set Plus en een FAST stretcher.
  - 8 x Rode pouch met diverse vakken en elastieken met label Stop de Bloeding – red een leven”
  - 1 SOFT tourniquet Wide of CAT tourniquet
  - 1 Celox hemostatisch gaas (gaas met stollingseigenschappen)
  - Woundstop traumaverband
  - 2 paar handschoenen
  - Wick Tac Med marker (stift)
  - Schaar en reddingsdeken
  - 1 instructiekaart ‘Stop de Bloeding – red een leven’

  Eventueel kan de set worden uitgebreid met een chest seal. Een chest seal wordt gebruikt bij schot- of steekletsel. De seal wordt over de open borstwond geplakt.

 • TT IFAK Pouch VL L

  € 40,00

  Vanaf week 8 leverbaar.

  De nieuwste IFAK van Tasmanian Tiger. Voorzien van MOLLE paneel op de achterzijde welke middels Velcro is vast te maken. Deze IFAK kan dus ook middels Velcro op andere onderdelen worden vastgemaakt zoals de TT Front Seat Modular Panel of je plate carrier.
  De IFAK is middels de zijkant uit de hoes te trekken en is voorzien van diverse opbergmogelijkheden.

 • TT IFAK Pouch VL L IRR

  € 45,00

  Vanaf week 12 leverbaar.

  De nieuwste IFAK van Tasmanian Tiger. Voorzien van MOLLE paneel op de achterzijde welke middels Velcro is vast te maken. Deze IFAK kan dus ook middels Velcro op andere onderdelen worden vastgemaakt zoals de TT Front Seat Modular Panel of je plate carrier.

  De IFAK is middels de zijkant uit de hoes te trekken en is voorzien van diverse opbergmogelijkheden.

 • TT IFAK Pouch L IRR

  € 36,95

  Individual First Aid Kit van Tasmanian Tiger. 

  EHBO-kit met snel toegankelijk systeem. Het paneel met lussen kan eenvoudig worden uitgenomen voor snel gebruik. Het paneel is naar eigen wens in te richten.

 • Wick Falcon IFAK

  € 54,95

  Door de vormgeving van deze IFAK zit hij extra comfortabel en is hij gemakkelijk te openen wanneer je snel hulp wilt verlenen. Door te trekken aan de rode lip komt de baseplate los van de basis en kan je de materialen naast het slachtoffer neerleggen.

  Eigenschappen

  > Deze IFAK is uitgerust met een zogenoemde rip-off plate. Dit houdt in dat de baseplate kan worden losgehaald van de basis en naast de patiënt kan worden neergelegd. Dit vergemakkelijkt de hulpverlening.

  > Voorzien van een systeem waarmee de tourniquet aan de buitenzijde van de IFAK geplaatst kan worden. Hierdoor is de tourniquet sneller bereikbaar en kan er ruimte bespaard worden in de IFAK voor eventuele andere materialen. Dit systeem is aan beide zijdes van de IFAK te plaatsen of te verwijderen.

  > Uitgevoerd met een lasercut molle systeem voor de bevestiging aan een tactisch vest. Door het lasercut molle systeem wordt er geen gebruik meer gemaakt van de metalen drukknopen om de IFAK aan het vest te besvestigen. Deze kunnen gaan roesten en gaan moeilijk los.

  > Voorzien van een 55 mm opening om de IFAK horizontaal te dragen aan de koppel of een tactische riem.

  > Velcro plaat op de voorzijde van de IFAK voor het plaatsten van een eigen logo/Patch.

  > Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Bruin.