Lijst van producten op merk Recon Medical

 • Recon Medical Tourniquet Gen 4 oranje

  € 24,95

  Maak kennis met de nieuwste generatie tourniquets! De Recon Medical Gen 4. Uitgebreid getest in de VS door Combat Medics en de National Tactical Officers Association. Uitstekende kwaliteit, maar voor een leuke prijs!
  Past in de meeste TQ houders van de CAT en SAMXT.

  [Onbreekbaar] Vliegtuig aluminium kwaliteit windas en gesp kern. Sterk en weerbestendig. Zal niet falen in extreme hitte of kou.

  [Nieuw en verbeterd] Afgeschuinde ankerlierclip om windas bij transport beter op zijn plaats te houden.

  [Stiksels] US Made DuPontⓇ KevlarⓇ. Dubbellaag stiksel zorgt voor extra stevigheid om de binnenste riem te bevestigen. Voorkomt het uitrekken van velcro onder extreme spanning bij de grootste diameter bij gebruik op grote ledematen of grote slachtoffers.

  [Gepatenteerd] Ontwerp met vingergat. Band is ontworpen met een vingergat voor extra grip. Kevlar-stiksels 4 cm vanaf punt voorkomen het oprekken van het velcro onder extreme spanning. Het vingergat kan helpen bij het bereiken van de juiste spanning bij gebruik in natte, modderige en bloederige omstandigheden.

  [Garantie] Recon Medical biedt een levenslange garantie op hun producten. Het verdient echter wel de aanbeveling een tourniquet na 5 jaar te vervangen. Registreer je product op de website van Recon Medical om in aanmerking te komen voor de garantie. Koop je tourniquet alleen bij officiële dealers (wij zijn de enige in NL en België!)

  [UV bestendig zakje] Bij iedere tourniquet zit een UV bestendig plastic opbergzakje. Zo kun je hem opbergen in de opslag of beschermen tegen de zon als je hem open draagt. Het voordeel is dat je de tourniquet kunt opvouwen zoals je wilt en dan in het zakje kunt stoppen en dan evt in je tq houder kunt plaatsen.

  [Gratis nieuwe tourniquet na gebruik] Indien je de tourniquet hebt gebruikt en wij mogen je verhaal en ervaring delen (evt anoniem), dan ontvang je van ons geheel kosteloos een nieuwe!