Lijst van producten op merk swiza

 • Swiza Zakmes D00

  € 27,95

  Heft met veilige grip

  Ergonomische (curve), comfortable grip

  Zwitsers zakmes

  Tools zeer eenvoudig te openen

  Zowel voor links- als rechtshandige gebruikers

  Veilige lock-functie

 • Swiza Zakmes D03 All Black

  € 79,95

  Zwitsers zakmes met soft-touch grip en modern design. De tools zijn gemakkelijk te openen met zowel de linker- als rechterhand en worden veilig vergrendeld, ontgrendelen kan door simpelweg de Zwitserse vlag in te drukken.

  Functies: Mes 75mm, Vergrendeling, Priem, Naaipriem, Kurkentrekker, Blikopener, Flessenopener, schroevendraaier nr. 1 en schroevendraaier nr. 3, draadbuiger en pincet.

 • Swiza Zakmes TT05 Tekentang

  € 54,95

  Dit is waar outdoorliefhebbers en dierenliefhebbers op hebben gewacht: een zeer functioneel, mooi gevormd Zwitsers mes met geïntegreerde tekentang. Met de innovatieve Tick Tool (tekentang) kunt u gemakkelijk en veilig teken verwijderen en zo het risico verminderen dat u wordt geïnfecteerd met gevaarlijke ziekten zoals de ziekte van Lyme of hersen(vlies)onsteking (TBE) als gevolg van een tekenbeet.

  SWIZA vindt het Zwitserse mes opnieuw uit: een elegant zakmes “Made in Switzerland”. De innovatieve “Tick Tool” is gemaakt van flexibel plastic en heeft een V-vormige incisie waarmee de teken veilig kunnen worden gefixeerd en verwijderd. Het geïntegreerde vergrootglas maakt het gemakkelijker om de kleine parasieten te vinden.

  Zwitsers zakmes met soft-touch grip en modern print-design, inclusief een uniek tekentang gemaakt van flexibel plastic. De tools zijn gemakkelijk te openen met zowel de linker- als rechterhand en worden veilig vergrendeld, ontgrendelen kan door simpelweg de Zwitserse vlag in te drukken.

  Functies: 12 functies w.o. Tekentang met vergrootglas, Zaag, Priem met naai-oog, Flessenopener / schroevendraaier en Pincet.