Home

 • Tacvent Body Armor Ventilation versie 2.0

  € 39,95

  Momenteel uitverkocht, maar beschikbaar als pre-order. I.v.m. de omstandigheden in de VS en de Covid-19 maatregelen laat de levering even op zich wachten. We trachten de TacVent echter z.s.m. weer op voorraad te hebben! Bestel hem dus alvast gerust!

  Maak kennis met de door de politie (V.S) uitgevonden en in de VS gemaakte TacVent. TacVent is het eerste en enige passieve ventilatie systeem dat zorgt voor een onbelemmerde ventilatie en de afvoer van hitte en vocht  door ruimte te creëren onder je vest. 

  Testen hebben aangetoond dat TacVent de oppervlaktetemperatuur van het lichaam met minstens 9 graden Celsius verlaagt! Het unieke en gepatenteerde ontwerp bestaat uit een gegolfd en geperforeerd paneel van extreem zacht en zeer flexibel, hypo allergeen thermoplastisch elastomeer van superieure technische kwaliteit.

  Een groot pluspunt is dat het door zijn ontwerp en materiaal kan fungeren als een kussen, waardoor stomp krachttrauma (back face trauma) tot een minimum wordt beperkt. Met behulp van klittenband wordt het gemakkelijk vastgezet en verwijderd van alle soorten veiligheidsvesten, zowel hard plate als soft armor. Het "haakgedeelte" zit gestikt aan de TacVent en het "lusgedeelte" kan met zeer sterk klevende plakkers worden bevestigd aan elk soort materiaal. 

  De TacVent wordt al door diverse tevreden gebruikers in zowel nationale als internationale politiekorpsen en Defensie onderdelen gebruikt! Het is de enige werkende oplossing voor body armor ventilatie.

  Let op: de TacVent wordt per stuk verkocht. Indien je 2 platen wilt dien je er dus 2 te bestellen.

 • TriggerSafe™ Black - AR15 platforms

  € 9,95

  TriggerSafe ™ is een uniek, gepatenteerd apparaat dat is ontworpen om de trekker van geweren met het AR15 platform (o.a. HK416 en M4) en Remington en Benelli M2 Shotguns veilig en volledig te bedekken. TriggerSafe ™ is ontworpen om ongewilde ontladingen te helpen voorkomen wanneer men geen positieve controle heeft over een GELADEN geweer dat kan voorkomen tijdens het trainen, jagen, schietbaan, wapen handelingen, transport of opslag.

  TriggerSafe ™ voorkomt het onbedoeld overhalen van de trekker van AR-15 geweren door de trekker van AR15-platforms snel, gemakkelijk en veilig te bedekken. TriggerSafe is GEEN slot. Het is ontworpen om eenvoudig een probleem op te lossen waarvan we weten dat het voorkomt.

  Het is dus eigenlijk als een holster voor je geweer of shotgun!

 • Fenix TK20R Oplaadbare Tactische Zaklamp

  € 99,95

  De Fenix TK20R combineert de onverwoestbaarheid van een tactische lamp met het gemak van een oplaadbare lamp. Doordat je de meegeleverde accu kunt opladen in de lamp is de TK20R altijd klaar voor actie! De sterke led en de diepe reflector produceren samen een krachtige lichtbundel met een bereik van 310 meter. De achterschakelaar en zijschakelaar geven volledige controle over de vier lichtstanden en stroboscoop.

  Zijn kracht put hij uit de meegeleverde 18650-accu van 2900mAh, al werkt hij ook op andere 18650-accu’s of op CR123A-batterijen. Erg praktisch aan de Fenix TK20R is de oplaadbaarheid. De meegeleverde 18650-accu (of een andere 18650-accu naar keuze) kan gewoon in de lamp worden opgeladen. Hierdoor hoef je hem dus niet uit elkaar te schroeven om een accu te verwisselen. Naast de tactische schakelaar aan de achterkant van de lamp zit een rubberen klepje. Wanneer je deze los haalt vind je hierachter een micro-USB-aansluiting. Precies dezelfde aansluiting die je ook op veel mobiele telefoons tegenkomt. Met de meegeleverde USB-kabel laad je de Fenix TK20R aan iedere USB-poort op. De laadindicator rond de zijschakelaar laat je op tijd weten wanneer het nodig is hem op te laden. Daarnaast geeft deze tijdens het laden weer wat de status is.

  De micro-USB-aansluiting is bij de TK20R nog beter doordacht dan bij zijn voorgangers. Zo maakt de aansluiting geen integraal onderdeel van de interne elektronica uit. Hierdoor is de micro-USB-aansluiting waterdicht, zelfs wanneer het rubberen kapje niet goed op zijn plaats zit. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het aanbeveling verdient de aansluiting toch zo droog en schoon mogelijk te houden.

 • Gerber Center-Drive multitool

  € 149,95

  De nieuwe Gerber Center-Drive multitool in ontworpen om elke klus aan te kunnen! Deze multitool biedt uitstekende prestaties zonder compromis. Dat komt door het revolutionaire design. Elk uitklapbaar item vergrendelt in geopende stand. Dit voorkomt ongewenst inklappen en werkt zeer prettig. De Gerber Center Drive is een full size multitool met volwaardige gereedschappen.

  De Gerber Center-Drive is de eerste multitool met een volwaardige schroevendraaier op de middenas en een standaard bit. De magnetische bit is vervangbaar en wordt geleverd met een kruiskop- en platte bit. Één bit bewaar je op de schroevendraaier en de andere in de bithouder. Maar je kunt de bit ook verwisselen voor een die je al hebt. Alle standaard maten passen, zonder verlengstuk! Ongewenst inklappen van de schroevendraaier wordt voorkomen door de linerlock vergrendeling. Omdat de pal achter het scharnierende deel van de schroevendraaier valt, kan de schroevendraaier niet meer terug naar gesloten positie scharnieren. Dit kan pas wanneer de pal door de gebruiker uit de weg van het scharnierende deel wordt geduwd.

  De Gerber Center-Drive wordt geleverd met een nylon schede met riemlussen. De schede kan verticaal aan de riem worden gedragen voor een snelle en eenvoudige toegang tot je multitool. Daarnaast biedt een voorvak in de schede ruimte voor een pen of ander item naar keuze.

 • Lowa Zephyr GTX Hi TF (GSG Revo)

  € 199,95

  De Lowa GSG Revo is een waterdichte, ademende, lichtgewicht schoen die is ontworpen om ondersteuning, wendbaarheid en comfort te bieden in verschillende omstandigheden en werkzaamheden.  De schoen is de eerste keuze voor iedereen die waterdichte en veelzijdige Task Force-schoenen zoekt die ook lievelingsschoenen voor de vrije tijd zouden kunnen worden.
  De Lowa Revo is ook bekend als de Zephyr GTX TF Hi en is voorzien van een Gore-Tex voering die ademend, waterdicht en naadloos is om blaren te voorkomen. 

 • IFAK Small Tasmanian Tiger

  € 25,00

  Individual First Aid Kit van Tasmanian Tiger. Het merk voor professionals.

  EHBO-kit met snel toegankelijk systeem. Het paneel met lussen kan eenvoudig worden uitgenomen voor snel gebruik. Het paneel is naar uw eigen wens in te richten.

 • Ballistische Helm PASGT Orangearmour

  € 349,00

  Ballistische helm, model PSGT, merk Orangearmour

  Ergonomisch en comfortabel design. Te gebruiken icm gehoorbescherming.

  Bescherming tegen penetratie, shock, vuur/flash-over en de helm is tevens warmte-isolerend.

  Biedt bescherming tegen nagenoeg alle handvuurwapens.

  3M Velcro kan op verzoek worden geplaatst op de door u gewenste plek.

  Let op: Aluminium staal is veel minder kwetsbaar tegen val- en stootschade dan soortgelijke helmen!

  De helm wordt geleverd met ballistisch rapport.

 • Alpha 1 tactical searchlight

  De Alpha-1 is een lichtgewicht, draagbaar zoeklicht ontwikkeld voor de lange afstand. De extreem krachtige lichtbundel maakt de Alpha-1 ook bij uitstek geschikt om als 'non lethal' wapen te worden ingezet bij aanhoudingsacties of afleidingsmanoeuvres.

  De kracht van de lichtbundel (2,4 miljoen kaarsen) is voldoende om objecten te verlichten die zich op een afstand van 1,6 kilometer bevinden. Deze extreem krachtige lichtbundel maakt de Alpha-1 ook bij uitstek geschikt om als ‘non lethal’ wapen te worden ingezet bij aanhoudingsacties of afleidingsmanoeuvres.

  De veelzijdige Alpha-1 unit heeft zich onder uiteenlopende omstandigheden bewezen als de ideale partner en wordt onder andere gebruikt tijdens

  • Anti-piraterij operaties
  • Grensbewaking
  • Reddingsoperaties
  • Anti stroperij
  • Surveillance
  • Afleidingsmanoeuvres

  Het systeem is voorzien van een interne accu en is derhalve geheel draadloos te bedienen. Bij permanent en zeer intensief  draadloos gebruik levert de accu energie voor 60 minuten arbeid.

  De Alpha-1 is stof en waterdicht volgens de IP66 norm.

  INFRAROOD TOEGEVOEGD AAN ALPHA-1 UNIT

  Gedreven door het succes van de Alpha-1 hebben de ontwikkelaars gezocht naar mogelijkheden om dit tactische zoeklicht nog breder inzetbaar te maken. De oplossing vanuit tactisch oogpunt lag voor de hand: voeg infrarood toe zodat het zoeklicht ook heimelijk bij hoog specialistische operaties gebruikt kan worden.

  Prijs op aanvraag. Wilt u meer weten over de technische details van de Alpha-1 of is uw eenheid geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • TQ pouch universeel Rescue Essentials

  € 11,95

  De universele tourniquet pouch heeft elastische zijdes en een in lengte verstelbare opening. Zodoende is de tourniquet pouch geschikt voor verschillende tourniquets, zoals de SOFTT Wide, SAM XT en CAT tourniquet. Door de opvallende rode tap is de opening goed zichtbaar en snel te openen indien de tourniquet snel benodigd is.

 • TT IFAK Pouch L IRR

  € 36,95

  Individual First Aid Kit van Tasmanian Tiger. 

  EHBO-kit met snel toegankelijk systeem. Het paneel met lussen kan eenvoudig worden uitgenomen voor snel gebruik. Het paneel is naar eigen wens in te richten.

 • Fenix TK22 V2.0 (1600 lumen)

  € 84,95

  De Fenix TK22 is compleet vernieuwd en gaat verder onder de naam: Fenix TK22 V2.0. Wat is er anders? De 2.0-versie heeft meer lumen, een Luminus SST40 led, een beter bundelbereik en is voorzien van een ALF-18 batterijhouder. Deze houder zorgt ervoor dat de TK22 niet alleen op een 21700 accu werkt, maar ook op een populaire 18650 accu. Deze unieke eigenschappen maken deze zaklamp een onovertroffen keuze voor tactische doeleinden.

  Het uiterlijk van de Fenix TK22 V2.0

  Het robuuste uiterlijk wordt gekenmerkt door de tactische kop en de groeven op de body en tailcap. Deze groeven zorgen ervoor dat je extra grip hebt. Een belangrijke eigenschap wanneer je de lamp gebruikt in extreme omstandigheden.

  Prestaties van de Fenix TK22 V2.0

  De zaklamp beschikt over een output van 1600 lumen, een bundelbereik van 405 meter en een heel heldere lens met anti-reflecterende coating. Het resultaat is een mooi gebalanceerd licht. Je hebt de keuze uit vier verschillende lichtstanden: turbo, high, mid en eco. Ook is deze zaklamp uitgerust met een stroboscoopstand van maar liefst 1600 lumen. Ook is deze 2.0-versie uitgerust met de IP68 norm. Dit stelt de zaklamp in staat om zijn werk te doen in extreme omstandigheden. De zaklamp is beschermd tegen stof en is waterdicht tot 2 meter diep (gedurende 30 minuten).

  Bediening van de Fenix TK22 V2.0

  De Fenix TK22 V2.0 is voorzien van een achter- en zijschakelaar. Met de schakelaar op de achterkant zet je de lamp aan- en uit. Deze tactische schakelaar is voorzien van een momentary-on functie. Met de zijschakelaar klik je door de vier verschillende lichtstanden. De TK22 V2.0 is ook voorzien van een stroboscoopstand. Deze activeer je door de zijschakelaar 0,8 seconde ingedrukt te houden. De stroboscoopstand beschikt over 1600 lumen.

  Let op: de zaklamp wordt geleverd zonder accu. Accu nodig? Voeg ook een 21700 accu of 18650 accu toe aan je bestelling. Deze accu's laad je op in een Fenix ARE-A2 batterijlader of een Fenix ARE-D1 batterijlader.

 • Wick Falcon IFAK

  € 54,95

  Door de vormgeving van deze IFAK zit hij extra comfortabel en is hij gemakkelijk te openen wanneer je snel hulp wilt verlenen. Door te trekken aan de rode lip komt de baseplate los van de basis en kan je de materialen naast het slachtoffer neerleggen.

  Eigenschappen

  > Deze IFAK is uitgerust met een zogenoemde rip-off plate. Dit houdt in dat de baseplate kan worden losgehaald van de basis en naast de patiënt kan worden neergelegd. Dit vergemakkelijkt de hulpverlening.

  > Voorzien van een systeem waarmee de tourniquet aan de buitenzijde van de IFAK geplaatst kan worden. Hierdoor is de tourniquet sneller bereikbaar en kan er ruimte bespaard worden in de IFAK voor eventuele andere materialen. Dit systeem is aan beide zijdes van de IFAK te plaatsen of te verwijderen.

  > Uitgevoerd met een lasercut molle systeem voor de bevestiging aan een tactisch vest. Door het lasercut molle systeem wordt er geen gebruik meer gemaakt van de metalen drukknopen om de IFAK aan het vest te besvestigen. Deze kunnen gaan roesten en gaan moeilijk los.

  > Voorzien van een 55 mm opening om de IFAK horizontaal te dragen aan de koppel of een tactische riem.

  > Velcro plaat op de voorzijde van de IFAK voor het plaatsten van een eigen logo/Patch.

  > Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Bruin.

 • Pentagon Kyvos pouch

  € 14,95

  De Kyvos pouch. Een kleine pouch voor al je EDC spullen. Voorzien van elastische banden en een mesh opbergvak om je spullen georganiseerd op te bergen.

  • 100% Nylon 500D Cordura®
  • YKK® ritsen
  • Modulair molle systeem
  • Binnenzijde voorzien van mesh compartiment
  • Verticaal of horizontaal te dragen
  • 15cm x 9cm x 4cm (HxWxD)
  • Inhoud: 0,5L

 • Pentagon Speedmin pouch

  € 14,95

  Handige kleine pouch voor je EDC spullen zoals telefoon, sleutels, pen, zakmes etc.

  100% Polyester 640D

  420HD nylon webbing

  Molle System

  YKK® rits

  11x16x4.5cm (BxHxD)

  Inhoud: 0,8L

 • Pentagon Quick bag

  € 59,95

  De Quick bag. Klein, veelzijdig, multifunctioneel inzetbaar. Draagbaar als rugtas, maar ook middels Molle te bevestigen aan je plate carrier. Voorzien van een speciale ritssluiting om extra opbergruimte te creëren! 
  Een kleine handige rakker om mee te nemen op inzet of avontuur!

  100% Nylon 500D Cordura®

  YKK® ritsen

  Duraflex® gespen en accessoires

  Nylon Webbing

  Hypalon molle system patch

  Apart vak voor een tablet

  Vak voor drinksysteem met uitgang voor drinkslang

  Molle system op de rugzijde voor bevestiging aan andere modulaire systemen

  Uitbreidbaar systeem voor meer opbergruimte

  EVA schuim gevoerde schouderbanden

  BxHxD 23x37x6 (ingevouwen), BxHxD 23x37x20 (uitgevouwen)

  Inhoud: 5L (ingevouwen), 20L (uitgevouwen)

 • Enkel IFAK Rescue Essentials

  € 31,95

  De RE enkelholster is een IFAK die ontwikkeld is om rond de enkel te dragen. De IFAK is licht van gewicht, comfortabel en erg geschikt voor dagelijks gebruik. De enkelholster geeft extra mobiliteit en biedt een oplossing voor mensen die geen beentas of tas op de riem willen dragen.

  Het holster is voorzien van 6 lussen (bv voor een stift, schaar, handschoenen of decompressienaald) en 3 vakken, waarvan een groter opbergvak voor een Emergency Bandage traumazwachtel en twee kleinere vakken voor bv een tourniquet. Deze vakken zijn geschikt voor een SOFTT, SAM XT of CAT. Het grote vak kan worden geopend met een opvallende rode lip.

  Het enkelholster is aan de binnenzijde voorzien van voering voor extra comfort.

  - Elastische lussen en zakken

  - Naar eigen wens in te delen

  - Licht en comfortabel

  - Hoofdvak heeft een rode pull tab voor duidelijke herkenbaarheid

  - 3 vakken met een 2 x 3 lussysteem

 • Water-Jel Burn dressing 10 x 40 cm

  € 11,95

  Een geschikt verband voor het binnen of buiten gebied van de onderarm. Kan ook worden gebruikt op een deel van het been of om een voet in te wikkelen. Met gel doordrenkt en steriel verpakt in folie.

   

 • PacSafe Viral Off mask (herbruikbaar)

  € 12,95

  Dit Pacsafe mondmakser is herbruikbaar en wasbaar. Door de Polygiene® ViralOff®-behandeling worden 99% minder virussen vastgehouden. Het masker reinigt zichzelf. Door ideale balans van dichtgeweven materiaal en toch een goede doorlaatbaarheid van lucht (makkelijke ademhaling) is dit masker ook te gebruiken bij het sporten. Goede pasvorm door stretch materialen; is in verschillende maten verkrijgbaar.

  - Herbruikbaar

  - Wasbaar

  - 99% bescherming tegen virussen & microben

  - In drie maten leverbaar (zie maattabel bij afbeeldingen)

  - Getest tot 20 wasbeurten zonder kwaliteitsverlies