Brillen

 • XL-1 AD Smoke/Clear/Light

  € 129,00

  De nieuwe en verbeterde XL-1 ADVANCED heeft nu dubbel geïnjecteerde rubberen pootuiteinden met afneembare Ultra Foam ™ pakking. Deze modulaire bril met een pakket met drie lenzen en verwisselbare lenzen is de belangrijkste inventaris geworden van militairen en politiemensen wereldwijd. Met deze bril krijgt u een eersteklas, robuust en betrouwbaar hulpmiddel voor uw werkzaamheden. Het WX gebogen tempelsysteem biedt u een veilig en comfortabel gevoel dat u in staat stelt om snel te bewegen zonder de veiligheid in gevaar te brengen die de bril biedt.

 • REBEL Smoke Grey Matte Black Frame WileyX

  € 99,00

  Montuur 

  WX REBEL behoort tot onze limited edition zonnebrilcollectie “Black Ops”. Het onopvallende matte zwarte frame in combinatie met Smoke Grey Lenses en het rubberen ingespoten neusstuk behoren tot de favoriete keuze voor wetshandhavings- en tactische gebruikers. 

  Lens 

  Absorbeert alle kleuren op dezelfde manier waardoor dezelfde kleurperceptie behouden blijft, zonder zonnebril. Perfect bij fel licht. Maximale verblindingsbeperking. De polycarbonaat lens is onbreekbaar en het oppervlak wordt beschermd door krasbestendige lagen. Blokkeert 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

 • SAINT Polarized Green Gloss Black Frame WileyX

  € 149,00

  Maak kennis met de lichtgewicht en bad-ass bril, WX SAINT. Het heeft een ontwerp met frameloze onderkant en een uniek kliksysteem met frames, waardoor het heel eenvoudig is om de lenzen in alle omgevingen te verwisselen. Hoogglans zwart frame en gepolariseerde rook groene lenzen geven je de perfecte formule voor smaakvolle beschermende bril die te allen tijde veiligheid biedt. Je krijgt een fatsoenlijke en evenwichtige bril. Het WX gebogen tempelsysteem biedt u een veilig en comfortabel gevoel dat u in staat stelt om snel te bewegen zonder de veiligheid in gevaar te brengen die de bril biedt.

 • SAINT Grey/Clear/Light Rust Matte Black Frame

  € 129,00

  Montuur

  Maak kennis met de lichtgewicht en stoere, WX SAINT. Het heeft een ontwerp met frameloze onderrand en een uniek kliksysteem met frames, waardoor het heel eenvoudig is om de lenzen in alle omgevingen te verwisselen. Matzwart frame en selectie van lenzen geven u de perfecte flexibiliteit in een smaakvolle oogbescherming die te allen tijde veiligheid biedt. Het is een fatsoenlijke en evenwichtige bril. Het WX gebogen tempelsysteem biedt u een veilig en comfortabel gevoel dat u in staat stelt om snel en soepel te bewegen zonder de veiligheid in gevaar te brengen die de bril biedt.

  Clear 

  Beschermt het oog en de omliggende weefsels / structuren. De polycarbonaat lens is onbreekbaar en het oppervlak wordt beschermd door krasbestendige lagen. Maximale lichttransmissie laat u de precieze kleurwaarden zien. Wazig of bewolkt, schemer / zonsopgang en gebruik binnenshuis. Blokkeert 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

  Smoke Grey 

  Absorbeert alle kleuren op dezelfde manier waardoor dezelfde kleurperceptie behouden blijft, zonder zonnebril. Perfect bij fel licht. Maximale verblindingsbeperking. De polycarbonaat lens is onbreekbaar en het oppervlak wordt beschermd door krasbestendige lagen. Blokkeert 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

  Light rust

  Filtert de meeste blauwe lichtgolven, het belangrijkste onderdeel van verblinding en waas. Verbetert het contrast in omstandigheden met gemiddeld tot weinig licht. Deze polycarbonaat lens is onbreekbaar en het oppervlak wordt beschermd door krasbestendige lagen. Blokkeert 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon.

 • BOSS Light Adjusting Grey Lens Matte Black Frame

  € 159,00

  Frame

  WX BOSS biedt een klassiek ontwerp met een unieke omhullende pasvorm. Het frame is extreem flexibel en omvat onze verwijderbare schuimpakking (Facial CavityTM Seal), die wind, stof en irritant perifeer licht blokkeert. Een cool matzwart montuur voor elk uniform.

  Lens

  De Light Adjusting Grey lenzen van Wiley X worden donkerder als de helderheid (UV) van de zon toeneemt, terwijl de optische helderheid de hele dag en nacht wordt gemaximaliseerd. Gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnormen, heeft u overal waar u gaat, bescherming met deze bril. Bevat 100% UV-bescherming, ongeacht of deze zich in een heldere of getinte staat bevindt.

 • ECHO Polarized Emerald Mirror

  € 159,00

  Montuur

  Een groot frame voor optimale bescherming tegen licht, wind of stof met de verwijderbare schuimpakking (Facial CavityTM Seal) en geïnjecteerde rubberen veren en neusstuk voor een comfortabele en stevige pasvorm. De WX ECHO is flexibel en duurzaam dankzij een TriloidTM nylon frame uitgevoerd in deze klassieke Gloss Black-kleur.

  Lens 

  De Polarized Amber Emerald Mirror-lens is speciaal ontworpen om het kleurcontrast te versterken en voor een hoge visuele definitie op glanzende oppervlakken dankzij de gepolariseerde Filter 8TM-technologie. De verschillende kleuren en uitmuntende scherpte onder alle lichtomstandigheden zorgen voor superieure visuele prestaties met onbreekbare en krasvaste veiligheidslenzen van polycarbonaat.

 • SABER AD Smoke/Rust/Vermillion Matte Black Frame

  € 79,50

  Met de Sabre Advanced krijgt u eindeloze functionaliteit en duurzaamheid. Kies tussen tempels of een elastische hoofdband, afhankelijk van de activiteit die u doet en doe dat comfortabel met de 360˚-neusstuk die aan alle neusafmetingen en -vormen kan worden aangepast. Er zijn 5 verschillende kleuren lenzen beschikbaar voor dit model, die allemaal voldoen aan de hoogste ballistische classificatie ter wereld. Ze bieden premium bescherming tegen projectielen die reizen met snelheden tot 910 km / u en ze maken de Sabre Advanced geschikt voor verschillende sport- en lichtomstandigheden, dus je hoeft nooit genoegen te nemen met het gemiddelde.

 • SPEAR Smoke/Clear Matte Black Frame

  € 99,00

  Low-profile multifunctionele bril met een zwart frame en een exclusieve afneembare gezichtsholte ™ -afdichting elimineert gereflecteerde schittering en sluit wind, stof en ander vuil af. Twee lenzenpakketten met Smoke Grey en Clear-lenzen maken het eenvoudig om lenzen in het veld te verwisselen om de bril aan veranderende omgevingen, tactische situaties en lichtomstandigheden aan te passen. Compatibel met het Wiley X ARC-railbevestigingssysteem (RAS), dat je een veilige comfortabele pasvorm biedt bij het gebruik van je tactische helm. De Wiley X RAS geeft je de stabiliteit die je nodig hebt bij het gebruik van een bril zonder te riskeren dat de veiligheidsgordel van de achterkant van de helm glijdt.

 • Altitude Frame

  € 159,00

  De gepolariseerde lens biedt de gebruiker een beter zicht en zorgt ervoor dat de ogen comfortabeler en goed uitgerust aanvoelen. Bij de meeste gebruikers zullen gepolariseerde lenzen enorm helpen bij het verbeteren van de helderheid en kwaliteit van hun gezichtsvermogen overdag. Gepolariseerde Wiley X-lenzen verminderen verblinding en het speciale materiaal en filter maakt het gemakkelijker om in het water te kijken en maakt het daarom ook ideaal voor watersporten.

  De Wiley X Filter 8 ™ gepolariseerde platinaflits (groene) lenzen in polycarbonaat bieden de meerlaagse Z-Oxide-spiegel boven een rookgroene lens die voor maximale verduistering zorgt zonder vervormde kleuren. Geweldig voor algemeen gebruik overdag. De WX-gepolariseerde lenzen bieden 100% UV-bescherming en zijn bekleed met een hydrofobe en anti-reflecterende coating die wordt beschermd door de T-Shell ™ krasbestendige lagen.

 • WAVE Polarized Blue Mirror Gloss Black Frame

  € 159,00

  De gepolariseerde lens biedt de gebruiker een beter zicht en zorgt ervoor dat de ogen comfortabeler en goed uitgerust aanvoelen. Bij de meeste gebruikers zullen gepolariseerde lenzen enorm helpen bij het verbeteren van de helderheid en kwaliteit van hun gezichtsvermogen overdag.

  Gepolariseerde Wiley X-lenzen verminderen verblinding en het speciale materiaal en filter maakt het gemakkelijker om in het water te kijken en maakt het daarom ook ideaal voor watersporten. De Wiley X Filter 8 ™ Polarized Blue Mirror (groen) polycarbonaat lenzen biedt de multi-coat, groene lenzen. Absorbeer reflecties over het spiegeloppervlak, verblinding verminderen. De WX-gepolariseerde lenzen bieden 100% UV-bescherming en zijn gecoat met een hydrofobe en anti-reflecterende coating die wordt beschermd door de T-Shell ™ krasbestendige laag.

  Frame

  Ons technisch geavanceerde klimaatbeheersingsframe met de verwijderbare schuimpakking (Facial CavityTM-afdichting) in een traditioneel glanzend zwart frame met geïnjecteerde rubberen poten voor een comfortabele en stevige pasvorm. De WX Wave is een flexibele en moderne bril met coole functies en klaar voor alle omstandigheden.