Smartgear

 • Operator Watch band - Thin Blue Line

  € 42,99

  Laat zien waar jij voor staat!

  - Horlogeband passend op de Applewatch 42/44mm
  - Gemaakt in Duitsland, dus hoge kwaliteit!
  - Geweven Thin Blue Line
  - RVS koppelingen
  - one size fits all door het gebruik van klitteband

  (en nee, het horloge is niet inbegrepen..)

 • Operator Watch band - Multicam black

  € 42,99

  - horlogeband voor de Applewatch 42/44mm
  - originele Multicam Black camouflage patroon
  - gemaakt in Duitsland, dus hoge kwaliteit!
  - RVS connectoren
  - one size fits all door het gebruik van klittenband
  - uiterlijk kan verschillen
  - 100% polyamide

  (en nee, het horloge is niet inbegrepen...)

 • Pacsafe Prosafe 1000 black

  € 9,90

  De Pacsafe ProSafe 1000 is een TSA gecertificeerd 3-cijferslot. Travel Sentry-gecertificeerde Travel Sentry-sloten kunnen worden geopend en opnieuw worden gesloten door TSA-agenten op alle Amerikaanse commerciële luchthavens tijdens bagage-inspectie.

 • Rubytec BULB USB Lantern

  € 19,95

  De Bulb is ronde bolvormige lantaarn die gemakkelijk in de tent kan worden opgehangen maar ook prima kan worden gebruikt als noodverlichting in de auto of onderweg. De stevige lantaarn is gemaakt van ABS en silicone en heeft een doorsnede van 8 centimeter en een gewicht van 104 gram. De lamp kan 3 lichtsterktes geven. Oplaadbaar via geïntegreerde USB-kabel.

 • Rubytec Buzz USB Lantern & Musquito Catcher

  € 34,95

  Lekker wegdromen tijdens het lezen van een boek of het bekijken van de route van de volgende dag op je kaart zonder zoemende muggen om je heen: dat is mogelijk met de Buzz!, een hanglantaarn en anti-insecten lamp in één. Voorzien van drie verschillende modi (lichtsterktes), die tussen 2 tot 20 uur lang licht geven, en een praktische ophanghaak. De Buzz! wordt opgeladen middels de Micro USB-aansluiting. De UV-verlichting die insecten aantrekt en vervolgens onschadelijk maakt is apart in en uit te schakelen.

 • RUBYTEC BUZZ FOLDABLE USB LANTERN & MOSQUITO CATCHER

  € 28,99

  Lekker wegdromen tijdens het lezen van een boek of het bekijken van de route van de volgende dag op je kaart zonder zoemende muggen om je heen: dat is mogelijk met de Buzz Foldable, een inschuifbare hanglantaarn en anti-insecten lamp in één. Voorzien van drie verschillende modi (lichtsterktes), die tussen 4 tot 15 uur lang lichtgeven, en een praktische ophanghaak. De Buzz Foldable wordt opgeladen middels de Micro USB-aansluiting. De UV-verlichting die insecten aantrekt en vervolgens onschadelijk maakt is apart in en uit te schakelen.

 • Rubytec Firefly Glowstick

  € 3,50

  Lichtgevend stick die gebruikt kan worden als sleutelhanger, maar ook bevestigd kan worden aan ritssluitingen of andere dingen die u in het donker graag wilt kunnen vinden, zoals huisdieren, een EHBO-doos, de ingang van een tent of een zaklamp. De stick blijft 10 uur gloeien en behoudt zijn lichtgevende eigenschappen gedurende 10 jaar. Het buisje is gemaakt van ABS en is zeer duurzaam, en het lichtgevende granulaat is milieuvriendelijk en niet giftig.