Rugzakken

 • Universele Chest Bag UCB 2.0 Pentagon

  € 39,95

  UCB-Universal Chest Bag, de opnieuw ontworpen 2.0-versie. Hij kan aan beide kanten als een sling worden gedragen dankzij de D-Link-riembevestiging.

  Ruim hoofdvak voor al je undercover benodigdheden zoals camera, verrekijker, verbanddoos en ook vuurwapen.  De tas heeft een speciaal vak om uw vuurwapen in te dragen voorzien met een haak-k lus patch voor een pistoolbevestigingsplaat.

 • First Tactical Specialist Backpack 0.5 Day

  € 104,95

  De dubbel gevoerde schouderbanden, een dubbel gelaagde bodem, inwendige hook/loop bevestigingssysteem, en een betrouwbaar uitwendig web platform te combineren met MOLLE/PALS zorgen ervoor dat deze tactische rugzak andere merken ver achter zich laat vergeleken met kwaliteit, functionaliteit en comfort. Met ruim voldoende ruimte voor je noodzakelijke uitrusting, superieure organisatorische functies en het First tactical’s Hook & Hang Thru™ System, is de Specialist 0,5 day backpack de beste keuze voor korte trips of dagelijks gebruik.

 • First Tactical Specialist Backpack 1 Day

  € 114,95

  De dubbel gevoerde schouderbanden, een dubbel gelaagde bodem, inwendige hook/loop bevestigingssysteem, en een betrouwbaar uitwendig web platform te combineren met MOLLE/PALS zorgen ervoor dat deze tactische rugzak andere merken ver achter zich laat vergeleken met kwaliteit, functionaliteit en comfort. Met ruim voldoende ruimte voor je noodzakelijke uitrusting, superieure organisatorische functies en het First tactical’s Hook & Hang Thru™ System, is de Specialist 1 day backpack de beste keuze voor korte trips met overnachting of dagelijks gebruik.

 • Berghaus Remote 28 Rucksack

  € 90,00

  Of het nu voor een weekendje weg is in de buitenlucht of voor dagelijks gebruik in de stad, de Remote 28 heeft alles voor u. Comfort en gemak zijn prachtige dingen. Hier kunt u van beide genieten. Hoe inspannend je dag ook is, een welkom ventilatierooster achterin houdt je koel, terwijl de binnenzak voor een volledige hydratatiekit je opfrist en je op je best houdt. Het is ook voorzien van extra opslag zoals de voorste verstelbare zak. Briljant.

 • Berghaus Twentyfourseven 30 Rugzak

  € 60,00

  Of je nu georganiseerd bent tijdens een dagwandeling of op weg naar je werk, de Twentyfourseven 30 houdt alles onder handbereik. Compact, maar toch boordevol alles wat je nodig hebt. Deze 30-liter daypack houdt je elektronica gescheiden en veilig in een speciaal tasje. Het ademende schuim en luchtgaas rugsysteem en de verstelbare borstriem zorgen voor comfort, terwijl de compressieriemen aan de zijkant het netjes en strak houden wanneer je het nodig hebt. Dus, als u een off-road omweg neemt, kunt u er zeker van zijn dat het probleemloos is. 

  Gewicht (ongeveer): 535 g

 • Berghaus MMPS Crusader FA

  € 330,00

  Crusader FA staat voor Front Acces. Dit type is onderdeel van de MMPS familie en deelt dezelfde modules en heeft dezelfde flexibele inrichting. De toegang aan de voorzijde zorgt ervoor dat de drager snel uitrusting uit de rugzak kan pakken zonder de daarboven liggende uitrusting eruit te hoeven halen.

  Verder is de Crusader FA hetzelfde uitgevoerd als de Crusader III. 

  De Crusader is het vlaggenschip van de Multi Mission Pack System van Berghaus en al jarenlang de favoriet bij Defensie in zowel Nederland als andere NAVO landen.

  Inhoud: 110L (90+20)

 • Berghaus MMPS Crusader III

  € 299,00

  De Crusader 90+20 is de grootste uitvoering in ons MMPS (Multi Mission Pack System). De rugtas is als modulair systeem ontworpen. De Crusader zijtassen passen ook op de Centurio 45 en Centurio 30 wat een flexibel oplevert welke geschikt is voor verschillende missies of benodigdheden.

  De Crusader in de tas van het Korps Mariniers. Het doet al jaren trouwe dienst wat genoeg zegt over de betrouwbaarheid en kwaliteit van dit product!

  Inhoud: 110 liter (90L + 20L)

 • Pacsafe Venturesafe X18 Rugtas

  € 119,90

  Wees klaar voor het avontuur met deze rugzak die licht is, maar boordevol functies. Met beproefde anti-diefstal vergrendelingssystemen, riemen en slashguards, een 13 inch laptop / hydratatie-pack hoes en organisatie voor al je spullen, ben je veilig en klaar voor asfalt tot trail.

  Voorzien van RFID blocking vakken!

 • Pacsafe Intasafe Backpack

  € 149,95

  Met ruimte voor al je werkbenodigdheden, is deze Pacsafe Intasafe Backpack gemaakt voor het leven in de stad. Anti-diefstalfuncties zoals eXomesh slashguards, een RFID-safe-blokkeerzak en een Roobar-sluitsysteem houden uw waardevolle eigendommen dag en nacht veilig.

 • Medic Assault Pack MK II Tasmanian Tiger

  € 160,00

  Platte Medic-rugzak met slim ingericht, overzichtelijk interieur. Het MOLLE-systeem aan de voor- en zijkanten is lasergesneden. De lichtgewicht gevoerde schouderbanden kunnen worden verwijderd en bewaard in een klittenbandzak op de rug, en de rugzak wordt geleverd met een riem zodat deze kan worden aangepast aan een paneeldrager of vest. Opbergbare handgrepen voor snel transport in geval van nood. Een absolute topper in ons assortiment!

  (rugtas wordt zonder inhoud geleverd)

 • Small Medic Pack MKII

  € 80,00

  Heuptas voor medische uitrusting met een volume van 3 liter en LP MOLLE. Ook te gebruiken als schoudertas. De schouderriem is bij de levering inbegrepen.

 • TT First Responder MK III

  € 450,00

  Grote, royaal ingerichte EHBO-rugzak. De zijzakken zijn afneembaar, terwijl het gevoerde binnencompartiment verstelbare compartimenten heeft. De rugzak heeft ook een afneembaar paneel met afneembare, gelabelde doorzichtige zakken, MOLLE-systeem en elastische lussen.

 • Scissor Pouch Tasmanian Tiger

  € 9,00

  Pouch voor medic schaar. Bevestiging met Molle.

 • TT Head Rest IFAK

  € 35,00

  EHBO-kit met snel toegangssysteem. Voor bevestiging aan de achterkant van de hoofdsteun van de bestuurdersstoel of op de passagiersstoel. Het paneel met individueel verstelbare lussen kan worden verwijderd door de hendel van rechts of links te trekken. Onderdeel van de TacVec-serie.

 • Pentagon Natal 2.0 "reborn" 25L

  € 59,95

  De Natal 2.0 "Reborn" rugtas is mulit inzetbaar! Deze vernieuwde rugzak iz geschikt voor zowel tactisch als casual gebruik op het werk of gewoon op vakantie! Modern design, unisex-stijl, 500D nylon Kodra® en Duraflex® gespen en accessoires!
  De rugtas is voorzien van een intern vak voor je laptop, twee vakken aan de zijkant voor waterflesjes en twee vakken aan de zijkant die zijn voorzien van een rits.

  Maak de tas helemaal eigen door een patch op de velcro rand te plakken. En stop grote spullen handig onder het elastiek aan de voorzijde.