Zaklampen & zakmessen

 • Fenix TK15UE Zaklamp

  € 74,95

  De TK15Ultimate Edition is geen lieverdje. Dit is de geüpgradede versie van de originele Fenix TK15, een zeer populaire lamp onder politiemensen en beveiligers. Zijn kracht put hij uit één 18650-accu of uit twee CR123A-batterijen. Geveerde contactpunten aan de binnenkant van de lamp voorkomen gerammel en schade. Met zijn Cree XP-L HI V3 led geeft deze lamp ondanks zijn beperkte kopdiameter van 34mm en bundel met een bereik van 325 meter. In de meest felle stand is de bundel even fel als 26 duizend kaarsen tezamen.

  Het bedienen van de Fenix TK15UE gaat erg natuurlijk. Met de tactische schakelaar op de achterkant schakel je de lamp aan of uit. Door de schakelaar half in te drukken kun je de momentary on-functie gebruiken. Hiermee kun je kortstondig het licht inschakelen, ideaal om te seinen. Wanneer de lamp aan staat gebruik je de zijschakelaar om te wisselen tussen de vier constante lichtstanden. Wanneer je de zijschakelaar ingedrukt houdt kom je bij de stroboscoopstand. Hiermee is een verdachte te desoriënteren.

  Vanwege zijn onverwoestbare ontwerp en extreme bereik is de TK15UE zeer geschikt voor jagers en militairen maar ook natuurliefhebbers en wandelaars zullen zorgeloos van zijn bereik en lange batterijduur kunnen genieten.

  De Fenix TK15 UE wordt geleverd met een nylon foedraal. Nieuw is dat deze MOLLE-compatible is en beschikt over een verstelbare flap. De riemlus is geschikt voor riemen tot 6,5 cm breed.

  Voor gebruik op (airsoft)wapens raden wij de Fenix ALG-01 montagebeugel aan, samen met een AER-02 afstandsschakelaar.

  De Fenix TK15UE wordt standaard geleverd met één polskoord, pocketclip, tactische ring, reserve O-ring, reserve rubber schakelaardopje en een nylon holster.

 • Fenix TK20R Oplaadbare Tactische Zaklamp

  € 99,95

  De Fenix TK20R combineert de onverwoestbaarheid van een tactische lamp met het gemak van een oplaadbare lamp. Doordat je de meegeleverde accu kunt opladen in de lamp is de TK20R altijd klaar voor actie! De sterke led en de diepe reflector produceren samen een krachtige lichtbundel met een bereik van 310 meter. De achterschakelaar en zijschakelaar geven volledige controle over de vier lichtstanden en stroboscoop.

  Zijn kracht put hij uit de meegeleverde 18650-accu van 2900mAh, al werkt hij ook op andere 18650-accu’s of op CR123A-batterijen. Erg praktisch aan de Fenix TK20R is de oplaadbaarheid. De meegeleverde 18650-accu (of een andere 18650-accu naar keuze) kan gewoon in de lamp worden opgeladen. Hierdoor hoef je hem dus niet uit elkaar te schroeven om een accu te verwisselen. Naast de tactische schakelaar aan de achterkant van de lamp zit een rubberen klepje. Wanneer je deze los haalt vind je hierachter een micro-USB-aansluiting. Precies dezelfde aansluiting die je ook op veel mobiele telefoons tegenkomt. Met de meegeleverde USB-kabel laad je de Fenix TK20R aan iedere USB-poort op. De laadindicator rond de zijschakelaar laat je op tijd weten wanneer het nodig is hem op te laden. Daarnaast geeft deze tijdens het laden weer wat de status is.

  De micro-USB-aansluiting is bij de TK20R nog beter doordacht dan bij zijn voorgangers. Zo maakt de aansluiting geen integraal onderdeel van de interne elektronica uit. Hierdoor is de micro-USB-aansluiting waterdicht, zelfs wanneer het rubberen kapje niet goed op zijn plaats zit. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het aanbeveling verdient de aansluiting toch zo droog en schoon mogelijk te houden.

 • Fenix TK25UV Zaklamp Met UV-Stand

  € 94,95

  De Fenix TK25UV is een allround tactische lamp die tevens bezit over krachtig UV-licht. Hierdoor is deze bijvoorbeeld in te zetten bij het detecteren van sporen of bij de controle van identiteitsbewijzen en geld. 

  De bediening geschiedt middels dubbele tactische achterschakelaar terwijl je door aan de lampkop te draaien de mode - ultraviolet of wit licht - kiest. De intuïtieve manier van bedienen zorgt voor een brede toepasbaarheid van deze lamp op zowel tactisch als forensisch gebied. Met de AER-03 afstandsschakelaar kun je de TK25UV volledig bedienen wanneer deze bijvoorbeeld op een wapen gemonteerd is.

  Let op: wordt zonder batterijen geleverd.

 • Fenix TK25RB (Red/Blue/White Light) jachtzaklamp

  € 94,95

  De TK25RB is de meest compacte en veelzijdige jachtlamp van Fenix. De lamp haalt zijn brede inzetbaarheid uit de gepatenteerde draaibare lampkop waardoor je steeds 2 van de 4 leds kunt kiezen. Zo heb je op het ene moment de beschikking over een volwaardige tactische lamp met directe stroboscoop en vier standen wit licht en heb je, na het draaien van de lampkop, de beschikking over krachtig rood en blauw licht.
  Het rode licht van maximaal 150 lumen stelt je in staat om niet door dieren gezien te worden in het donker terwijl het blauwe licht met 60 lumen goed bloedsporen weergeeft voor het nazoeken.
  De tactische schakelaar heeft 2 knoppen die doeltreffende bediening toelaten.
  Gemonteerd op een wapen is de TK25RB met de afstandsschakelaar AER-03 volledig te bedienen. Door de relatief brede bundel van het witte licht kun je de lamp ook bij mistig weer of op korte afstand goed inzitten. De TK25RB is de ideale jachtlamp voor iedereen die veelzijdigheid belangrijker vindt dan het bereik van het witte licht.

  Let op: zaklamp wordt zonder batterijen geleverd.

 • Fenix TK16 Tactische Zaklamp

  € 79,90

  De Fenix TK16 is de opvolger van de immens populaire Fenix TK15. Deze tactische zaklamp is speciaal ontwikkeld voor politie en beveiligingspersoneel. De gefocusseerde bundel van 1000 lumen schakel je in door middel van de tactische schakelaar op de achterkant. Naast deze normale tactische schakelaar zit een tweede schakelaar waarmee je direct de stroboscoopstand kunt inzetten. Ook wanneer de lamp uitgeschakeld is schakel je met deze knop direct naar de stroboscoopstand. Direct inzetbaar dus, wanneer elke seconde telt.

  Wanneer de lamp is ingeschakeld gebruik je deze aparte schakelaar om tussen de 4 lichtstanden te schakelen. Ook wanneer de lamp aan staat kun je door de 2e schakelaar even ingedrukt te houden direct bij de stroboscoopstand. Door het kleine opstaande randje rond de tactische schakelaar wordt onbedoeld indrukken van beide schakelaars tegen gegaan. Ook beschermt dit de schakelaars wanneer de lamp onverhoopt eens valt.

 • Fenix TK25 Infrared Zaklamp

  € 104,95

  De Fenix TK25 IR is ontwikkeld voor tactische doeleinden. Aan de ene kant is het een volwaardige tactische lamp met directe stroboscoop en 4 standen tussen 15 en 1000 lumen. Draai je de lampkop een kwartslag, dan krijg je een 850nm-infrarood lamp met 2 standen: 3W en 1W. In combinatie met een nachtzichtkijker geeft dit een immens bereik en zie je niets over het hoofd terwijl je voor anderen totaal onzichtbaar bent (in het donker). Dankzij de dubbele achterschakelaar is de TK25 volledig te bedienen met de AER-03 afstandsschakelaar waarmee hij ideaal geschikt is voor montage op wapen of helm. Het meegeleverde draaibare holster laat je de lamp volledig bedienen vanaf de riem of koppel.

  Let op: wordt geleverd zonder batterijen

 • Fenix HL60R Hoofdlamp (Oplaadbaar + Rood Licht)

  € 74,95

  De Fenix HL60R is de eerste oplaadbare hoofdlamp van Fenix. Hij is gebaseerd op de immens populaire HL55 maar is nog breder inzetbaar dankzij rood licht, 950 lumen continue en een micro-USB ingang waarmee de meegeleverde 18650 accu opgeladen kan worden.
  De orange-peel reflector en de neutraal witte led weten het licht goed te spreiden en zorgen voor een goede kleurweergave. Ondanks de goede spreiding zorgt het vermogen van 950 lumen alsnog voor een bereik van 116 meter.
  Het 1 lumen sterke rode licht is voldoende om bij kaart te lezen of om gezien te worden. Dankzij een goed ontwerp is de lamp volledig waterdicht, zelfs wanneer het rubberen stofklepje van de micro-USB-poort niet gesloten is. De bediening wijst zichzelf: één schakelaar waarmee je door dubbel te klikken of lang vast te houden de verschillende standen kunnen worden bereikt. Ook knipperstanden (zelfs afwisselend wit-rood) ontbreken niet.

  De lamp is licht genoeg voor langdurig gebruik en met de comfortabele hoofdband kun je hem moeiteloos dragen tijdens actieve sporten als trailrunnen, langlaufen en schaatsen. De HL60R imponeert met licht, lichtheid en functionaliteit.

  LET OP: verwijder voor het eerste gebruik het zwarte plaatje in de behuizing, bij de accu.

 • Fenix 18650 accu met micro-usb poort, 3500mAh

  € 23,95

  De Fenix ARB-L18-3500 is de nieuwe Li-ion accu op het populaire 18650 formaat. Hij heeft een zeer grote capaciteit van 3500 mAh en is beveiligd tegen oa kortsluiten, overladen en te diep ontladen. Dankzij een stalen body en overdrukkleppen is de accu extra goed beschermd tegen vallen en stoten om zo het risico op ontbranden en exploderen te minimaliseren.

  18650 Lithium-Ion accu's staan garant voor een zeer lange brandduur en werken prima bij lage temperaturen.

  Met een capaciteit van 3500 mAh/12,6Wh heb je 4 keer zoveel energievoorraad ter beschikking als bij een NiMH accu op AA formaat; je kunt dus uitgaan van maximale prestaties en een optimale brandduur. De capaciteit en levensduur van de accu zijn gebaat bij regelmatig volledig ontladen en opladen; na 500 volledige oplaadcycli resteert 75% van de capaciteit.

 • Fenix Verkeers Kegel (lampkop 34 mm)

  € 4,00

  De rode verkeersconussen bieden extra zichtbaarheid in het donker. De conussen zijn gemaakt van duurzaam Bayer-kunststof en zijn bestand tegen langdurig gebruik en vallen.

  Deze conussen zijn geschikt voor lampen met een lampkop van 34 mm.

 • Swiza Zakmes D00

  € 27,95

  Heft met veilige grip

  Ergonomische (curve), comfortable grip

  Zwitsers zakmes

  Tools zeer eenvoudig te openen

  Zowel voor links- als rechtshandige gebruikers

  Veilige lock-functie

 • Swiza Zakmes TT05 Tekentang

  € 54,95

  Dit is waar outdoorliefhebbers en dierenliefhebbers op hebben gewacht: een zeer functioneel, mooi gevormd Zwitsers mes met geïntegreerde tekentang. Met de innovatieve Tick Tool (tekentang) kunt u gemakkelijk en veilig teken verwijderen en zo het risico verminderen dat u wordt geïnfecteerd met gevaarlijke ziekten zoals de ziekte van Lyme of hersen(vlies)onsteking (TBE) als gevolg van een tekenbeet.

  SWIZA vindt het Zwitserse mes opnieuw uit: een elegant zakmes “Made in Switzerland”. De innovatieve “Tick Tool” is gemaakt van flexibel plastic en heeft een V-vormige incisie waarmee de teken veilig kunnen worden gefixeerd en verwijderd. Het geïntegreerde vergrootglas maakt het gemakkelijker om de kleine parasieten te vinden.

  Zwitsers zakmes met soft-touch grip en modern print-design, inclusief een uniek tekentang gemaakt van flexibel plastic. De tools zijn gemakkelijk te openen met zowel de linker- als rechterhand en worden veilig vergrendeld, ontgrendelen kan door simpelweg de Zwitserse vlag in te drukken.

  Functies: 12 functies w.o. Tekentang met vergrootglas, Zaag, Priem met naai-oog, Flessenopener / schroevendraaier en Pincet.

 • Swiza Zakmes D03 All Black

  € 79,95

  Zwitsers zakmes met soft-touch grip en modern design. De tools zijn gemakkelijk te openen met zowel de linker- als rechterhand en worden veilig vergrendeld, ontgrendelen kan door simpelweg de Zwitserse vlag in te drukken.

  Functies: Mes 75mm, Vergrendeling, Priem, Naaipriem, Kurkentrekker, Blikopener, Flessenopener, schroevendraaier nr. 1 en schroevendraaier nr. 3, draadbuiger en pincet.

 • Gerber Suspension NXT Compact Multi-tool

  € 49,95

  De Suspension-NXT heeft de ontwerpelementen van het origineel en is de evolutie van het klassieke ontwerp. Met een toename van het aantal werktuigen tot 15 stuks is de tool uitgevoerd in een slim every day carry pakket voor elke dag. De tool is uitgerust met een clip waardoor de tool gemakkelijk in de zak of aan je riem kan worden bevestigd. Het slanke vlinderontwerp heeft buitenboordtools die in een handomdraai toegankelijk zijn wanneer onverwachte taken naar boven komen. Bij het uitklappen van de tools worden ze automatisch vergrendeld zodat ze niet in kunnen klappen terwijl je druk bezig bent.

 • Gerber Truss multitool

  € 59,90

  De Gerber Truss 31-003304 is een robuuste alleskunner. Met maar liefst 17 functies is de Gerber Truss geschikt voor iedere taak!

  Gerber heeft bij de Truss vooral veel aandacht besteed aan het reduceren van het gewicht. Met 237 gram is de Truss lichter dan vorige modellen, terwijl de Truss over het algemeen meer functies heeft. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Suspension, heeft de Truss namelijk 5 tools meer! De Truss is uitgerust met een extra draadstripper, middelgrote flathead schroevendraaier, meetlat, en priem. Alle gereedschappen gaan in open positie op slot door het locking-mechanisme in de handgreep. Hierdoor is de Truss veilig te gebruiken.

  De tang is te openen door het vlindermechanisme. Door de veer wordt bek van de tang automatisch geopend, anders dan bij de meeste multitools waar je de tang zelf handmatig moet openen. Hierdoor raakt je hand minder snel vermoeid tijdens veel gebruik. De punt is klein genoeg voor heel precies werk, zoals het bijbuigen van vishaakjes of het verwijderen van splinters. De bek is uitgerust met kleine tanden die extra grip geven. De rug van de bek is afgerond zodat je gemakkelijker in nauwe ruimtes manoeuvreert en gemakkelijk draad rond buigt.

  De Truss komt met een stevige nylon foedraal. De schede kan zowel verticaal als horizontaal aan een riem gedragen worden voor een snelle en eenvoudige toegang tot je multitool. Deze foedraal is MOLLE-compatibel. Dit betekent dat hij ook te bevestigen is aan een MOLLE-vest of rugzak.

 • Fenix Verkeers Kegel (lampkop 26 mm)

  € 4,00

  De rode verkeersconussen bieden extra zichtbaarheid in het donker. De conussen zijn gemaakt van duurzaam Bayer-kunststof en zijn bestand tegen langdurig gebruik en vallen.
  Voor de Fenix-modellen met een lampkop van 26 mm zoals de PD35.

 • Fenix Verkeers Kegel (lampkop 40mm)

  € 4,00

  De rode verkeersconussen bieden extra zichtbaarheid in het donker. De conussen zijn gemaakt van duurzaam Bayer-kunststof en zijn bestand tegen langdurig gebruik en vallen.
  Voor de Fenix-modellen met een lampkop van 40 mm

 • Fenix UC30 oplaadbare LED-zaklamp

  € 59,90

  De Fenix UC30 2017-editie is een zeer compacte, oplaadbare zaklamp voor alledaags gebruik. Deze variant is in de lamp oplaadbaar met behulp van een micro-usb-kabel. Ideaal omdat dit een kabel is die bijna overal voorhanden is. De laadstatus en batterijstatus zijn zichtbaar door een rood-groene indicatie in de schakelaar.

  Fenix UC30: de 2017-editie

  Deze 2017-editie van de hoogst populaire Fenix UC30 heeft een aantal upgrades gekregen. Zo is de zijschakelaar nu van duurzamer bronskleurig metaal. De rubberen afdichting van de Micro-USB-poort is nu standaard lichtgroen en deze geeft subtiel licht in het donker. Ook een paarse en zwarte variant worden meegeleverd. Verder heeft Fenix de led veranderd naar de populaire Cree XP-L Hi V3-led. Deze led biedt een iets strakker gebundeld lichtbeeld en vergroot daarmee het maximale bereik van 204 naar 253 meter volgens de ANSI-norm. Vanzelfsprekend is de bundel daardoor wel iets smaller. Ook heeft Fenix een extra lichtstand toegevoegd waardoor je nu vijf permanente lichtstanden hebt tussen de 5 en 1000 lumen.

  Deze zaklamp kan zowel op de lang houdbare CR123A batterijen schijnen als op de oplaadbare 18650 accu’s (alleen button-tops!). Standaard wordt een Fenix 2600mAh 18650-accu meegeleverd.

  Als er één lamp is die je mag betitelen als heel breed inzetbaar, dan is het de Fenix UC30 wel. Hij is klein genoeg om makkelijk mee te nemen en heeft genoeg licht en lichtstanden om in de meeste omstandigheden ruimschoots uit de voeten te kunnen.

  De lichtstanden van de Fenix UC30 2017-editie

  Turbo (1000 ANSI lumen, 1 u 25 min)*

  High (350 ANSI lumen, 3 u 20 min)

  Mid (150 ANSI lumen, 8 u 45 min)

  Low (50 ANSI lumen, 28 u 25 min)

  Lower (5 ANSI lumen, 150 u)

  Gemeten met de meegeleverde Fenix 2600mAh 18650-accu.

  Let op: voor het eerste gebruik moet een zwart schijfje tussen de accu en de behuizing uit gehaald worden. Even de achterkant van de lamp draaien en hij valt er zo uit. Dit is de transportbeveiliging.

  *Het beveiligingssysteem van deze lamp is zo slim dat de lamp na ongeveer 3 minuten automatisch terugschakelt van Turbo naar High om oververhitting te voorkomen.

 • Fenix PD35 TAC LED-zaklamp

  € 71,90

  De Fenix PD35 TAC is de vernieuwde tactische variant van de welbekende Fenix PD35. Qua uiterlijk zien we meteen dat de lamp een zogenoemde "crowned bezel" heeft rond de lampkop. Dit betekent dat de rand van de lampkop niet vlak is, maar een soort grove vertanding heeft waarmee bijvoorbeeld autoruiten makkelijker ingeslagen kunnen worden. Verder valt de zijschakelaar op. Deze TAC-versie heeft een stalen knop in plaats van de rubberen schakelaar.

  Qua specificaties is de PD35TAC met 1000 lumen, een bereik van 200 meter volgens de ANSI-norm en waterdichtheid volgens de IPX-8-norm helemaal up to date. Het grote verschil bij deze lamp zit hem in de bediening. Zo beschikt de lamp over twee modi: een outdoor-modus en een tactische modus. In de outdoor-modus schakel je tussen de verschillende standen door middel van de zijschakelaar. Houdt je de zijschakelaar echter 5 seconden in, dan schakel je naar de tactische modus. In deze stand schakel je tussen de verschillende lichtstanden door de schakelaar op de achterkant van de lamp half in te drukken. Zo heb je de controle over de lamp onder één knop zitten. In de tactische modus beschikt de lamp over drie standen: hoog, stroboscoop en laag.

 • Fenix PD36R oplaadbare led-zaklamp (1600 lumen)

  € 99,95

  De Fenix PD36R is een compacte en oplaadbare zaklamp die vooral geschikt is voor EDC, outdooractiviteiten en tactische doeleinden. Met een maximale lichtopbrengst van 1600 lumen en een bundel bereik van 283 meter, is de PD36R een echte krachtpatser. Door zijn compacte formaat neem je de zaklamp overal gemakkelijk mee naar toe. Laat hem in je broekzak verdwijnen of bevestig de zaklamp, met behulp van de meegeleverde pocketclip, aan je broekriem of tas.

  De Fenix PD36R is gemaakt van hoogstaand en oxidatie bestendig aluminium met RVS zijschakelaar. De zaklamp is voorzien van een gehard heldere lens met een anti-reflecterende coating. Als je de body en tailcap beter bekijkt, zie je groeven. Deze groeven zorgen voor extra grip. De PD36R is bovendien waterdicht volgens IP68 norm.

  De PD36R werkt hetzelfde als de andere lampen in de Fenix PD serie. Op de achterkant vind je een tactische schakelaar, waarmee je de zaklamp in- en uitschakelt. Met de zijschakelaar schakel je vervolgens door de vijf verschillende lichtstanden. Houd de zijschakelaar ingedrukt om de stoboscoopstand te activeren. Deze stand werkt alleen als de lamp al aan is. Met de tactische schakelaar op de achterkant kun je ook gebruik maken van de momentary-on functie.

  De kans dat je met de PD36R zonder licht komt te zitten is klein. De meegeleverde 21700/5000mAh accu heeft een maximale brandduur van 115 uur. De accu biedt je ook de mogelijkheid om bijna 3 uur lang met 1600 lumen te schijnen. Een knap staaltje design voor een zaklamp van dit formaat.

  Door de batterij indicator heb je snel in de gaten hoe lang de accu het nog volhoudt of hoe ver deze al is opgeladen. Met de meegeleverde usb-kabel laad je de accu in vier uur weer volledig op.

  Lichtstanden van de Fenix PD36R

  Turbo (1600 lumen, 2 uur en 50 minuten)

  High (800 lumen, 5 uur en 49 minuten)

  Med (350 lumen, 8 uur en 24 minuten)

  Low (150 lumen, 26 uur)

  Eco (30 lumen, 115 uur)

  Strobe (1600 lumen)

  Deze brandduren zijn opgegeven op basis van de meegeleverde Fenix ARB-L21-5000 21700 oplaadbare Li-ion accu.

  Inhoud van de verpakking

  Fenix PD36R

  Fenix ARB-L21-5000 accu

  Foedraal

  Type c-usb oplaadkabel

  Polskoord

  Reseve o-ring

  Reserve rubber schakelaarsdopje

  Gebruiksaanwijzing

  Garantiekaart

 • Fenix 18650 accu met micro-USB-poort, 2600 mAh

  € 12,95

  De ARB-L18-2600U is de rechtstreeks oplaadbare Li-ion accu op 18650 formaat. Middels micro-usb kan de accu opgeladen worden zonder lader tewrijl de accu ook in een traditionele lader opgeladen kan worden. Net als de andere Fenix accu's beschikt ook deze over een set geavanceerde beveiligingen tegen over- en onderladen, kortsluiten en overdruk. Met 2600 mAh is dit niet de accu met de meeste capaciteit maar wel een economische keuze voor wie de extra brandduur niet per se nodig heeft.

  18650 Lithium-Ion accu's staan garant voor een zeer lange brandduur en werken prima bij lage temperaturen. De capaciteit en levensduur van de accu zijn gebaat bij regelmatig volledig ontladen en opladen; na 500 volledige oplaadcycli resteert 75% van de capaciteit.

 • Fenix 16340 accu (CR123A) USB-oplaadbaar, 700 mAh Li-Ion

  € 7,95

  Deze Fenix 16340-accu is in veel gevallen een goed oplaadbare alternatief voor CR123A-batterijen. Deze accu kan wat meer vermogen leveren dan een CR123A-batterij. Hierdoor haal je in sommige lampen ook een hogere lichtopbrengst dan met een CR123A-batterij. De Fenix ARB-L16-700UP is een Li-ion accu op het compacte 16340-formaat die een hogere constante stroom dan normaal kan leveren. Daardoor is deze enkele accu in staat om krachtiger lampen te voeden gedurende langere tijd. 

  Bijzonder aan deze 16340-accu is dat je geen oplader nodig hebt. Een micro-USB-kabel is genoeg. In de accu zit namelijk een micro-USB-poort waarmee je hem zo kunt opladen. Op de kopse kant van de accu zit een klein ledje. Deze geeft de laadstatus aan. Belangrijk is dat deze accu is uitgerust met een beveiligingscircuit tegen onder- en overladen. Let op: wanneer je de accu gaat opladen via de micro-usb-poort dan heb je een stroombron nodig die maximaal 500mAh (0,5 Ampère) levert. Zodra je de accu gaat opladen in een laadstation raden wij maximaal 1000mAh output aan.

  Let op: niet elke zaklamp kan overweg met een 16340-accu. Controleer de gebruiksaanwijzing van een zaklamp (bijvoorbeeld op de site van de fabrikant) voor je een 16340-accu in een lamp gebruikt om schade te voorkomen.