Handschoenen

 • 2nd Skin Gloves - MOG

  € 43,50

  2ndSkin is de meest veelzijdige handschoen van MoG. Inzetbaar voor Politie, Handhavers, Douane, Defensie, Beveiliging en meer... Deze tactische handschoen voelt aan als een tweede huid door haar slanke pasvorm. De handschoen is ontwikkeld i.s.m. diverse eindgebruikers zoals politie en defensie medewerkers. Zelf wij van Orangearmour hebben onze feedback mogen geven. Maar wat is er interessant aan deze 2ndSkin ?

  Het gebruik van dun geitenleer en de specifieke constructie van de vingers biedt een maximale beweeglijkheid. Het leer is vloeistof afstotend zodat bloed, zweet, urine, etc. niet in de handschoen kunnen infiltreren.

  Versterking van de zone tussen de index en de duim maakt de handschoen duurzamer bij het hanteren van (bijv. herladen van) wapens. De wijsvinger is gemaakt uit 1 stuk zodat je geen last hebt van naden.

  Het specifieke ontwerp van de wijsvinger maakt een perfecte controle van het wapen mogelijk en zorgt voor een zeer hoge precisie bij het fouilleren.

  Bovendien heeft deze handschoen een snijbeschermingsniveau 4 in de handpalm, en de hittebestendige en brandvertragende voering voorkomt brandwonden in het geval dat men een hete loop van een wapen of andere hete voorwerpen vastpakt. 

  Een neopreen knokkelbescherming en een kort manchet met uitsparing voor horloges verhogen het draagcomfort. De binnenkant van de handschoen is voorzien van een lus om deze op te hangen aan de koppel en makkelijk aan te trekken.

  Deze eigenschappen maken de 2ndSkin een perfecte oplossing voor jouw dagelijkse werkzaamheden! Maximale controle bij het hanteren van een vuurwapen, transportboeien of het bedienen van je porto of mobilofoon.

  Maattabel

 • Guide 6203 CPN Handschoen (Snij-, Steek-, Naaldwerend)

  € 97,95

  Patrouille- en fouilleerhandschoen voor politie, gevangenissen, douane en veiligheidssector. Prik-, snij- en steekwerend dankzij de Alycore-technologie, uiterst comfortabel, voorgevormde vingers, palm in synthetisch leder.

  Voor de juiste maat: klik hier en print de maattabel uit.

 • Guide 6204 CPN Handschoen (Snij-, Steek-, Naaldwerend)

  € 89,95

  Guide 6204, een revolutionaire politiehandschoen met maximale handbescherming!

  De politiehandschoen is 360° snijbestendig, en is bovendien ook steek- en naaldwerend op de handpalm en op de vingers. De vingertop van de wijsvinger is rondom naaldwerend. Dit is speciaal gedaan voor het fouilleren of doorzoeken van goederen. De handschoen is uitermate geschikt voor diverse politiewerkzaamheden en is bovendien gericht op maximaal comfort en vingergevoeligheid.

  De handpalm is voorzien van een siliconen bedrukking zodat u ook in vochtige omstandigheden over een maximale grip kunt beschikken.

  De handschoen is ontworpen in nauwe samenwerking met de Belgische politie welke de handschoen in veel arrondissementen in de standaard uitrusting heeft.

  Voor de juiste maat: klik hier en print de maattabel uit

 • First Tactical Slash Patrol Glove

  € 39,95

  Eindelijk een tactische handschoen die je volledige controle en grip geeft en tegelijkertijd veiligheid. First Tactical’s Slash Patrol Glove combineert extreem comfort met ongekende duurzaamheid, zodat het een essentieel onderdeel wordt voor je werk. Door de Kevlar® handpalm zijn professionals goed beschermd als ze te maken krijgen met scherpe voorwerpen tijdens het werk. Wat voor taak je ook hebt, deze handschoen zal je uitstekend bevallen!

  Klik hier voor de juiste maat.

 • Handschoen Slash & Flash First Tactical

  € 59,95

  Een tactische handschoen die duurzaam en betrouwbaar en die toch dezelfde comfort biedt zoals de lichtere alternatieven. First Tactical’s Slash & Flash Hard Knuckle Glove bevat een Kevlar® voering in de handpalm welke level II is gecertificeerd en een vlambestendige Nomex® stof zodat je op iedere situatie bent voorbereid.

  De handschoen is uitgerust met knokkelbescherming en TouchTac™ vingertop voor touchscreens. Dit ontwerp biedt je de meest compleet uitgeruste tactische handschoen die op dit moment beschikbaar is!

  Klik hier voor de juiste maat.